Show

Komentari 9

Kći Aleca Baldwina: 'Silovali su me dok sam bila tinejdžerica, a kasnije u životu sam pobacila...'

Kći Aleca Baldwina: 'Silovali su me dok sam bila tinejdžerica, a kasnije u životu sam pobacila...'

Ireland godinama nikome nije rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja ju pregledala. U to je vrijeme puno pila, partijala i bila je u toksičnim vezama i prijateljstvima

Neću danas u detalje ispričati što se dogodilo, ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerica i bila sam potpuno bez svijesti kada se to dogodilo. To je promijenilo tijek mog života, priznala je kći Aleca Baldwina (64), Ireland Baldwin (26) na TikToku. Kasnije u životu je pobacila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Godinama nikome nije rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja ju je pregledala.

- Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanijela je mnogo boli meni i ljudima koje volim - izjavila je Ireland pa dodala kako je u to vrijeme puno pila i partijala:

- Bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima... Uglavnom sam činila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju.

Vidjeti toliko drugih hrabrih žena koje dijele svoje priče, kaže, navelo ju je na razmišljanje kako bi izgledao njezin život da je ostala trudna.

- I da sam morala odgajati bebu tijekom svega kroz što sam prolazila u to vrijeme. Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup - rekla je Ireland.

Kasnije u životu je, kaže, neočekivano zatrudnjela sa svojim dečkom:

- On mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želio djecu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam točno kakav je osjećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze - priznala je te dodala da je odabrala sebe:

- I opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor.

Najčitaniji članci