To je to što me zanima!

Kći bivšeg premijera u badiću je 'ukrala' pažnju, na društvenim mrežama sve je popularnija

Plavokosa Ella debitirala je na ovogodišnjoj Dori s pjesmom 'Come this Way' a osim glasom privukla je pozornost i atraktivnim izgledom. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju s plaže i pokazala vitku figuru u bikiniju...
Vidi originalni članak

Ella Katherine Orešković (21), kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića (55), živi u Murciji u Španjolskoj i studira psihologiju na Katoličkom sveučilištu San Antonio. Hrvatskoj je javnosti postala poznata svojim nastupom na ovogodišnjoj Dori.

To je bio njezin prvi javni nastup a predstavila se s pjesmom 'Come this Way'. Iako nije pobijedila, Ella je na Instagramu počela skupljati sve više i više pratitelja.

Atraktivna plavuša osim svojim glasom privukla je pozornost i izgledom, a na društvenim mrežama nedavno je pokazala zavidnu liniju u plavom kupaćem kostimu s tigrastim uzorkom.

EMMA I ELLA PLIJENE LJEPOTOM Kći bivšeg hrvatskog premijera diplomirala na Medicini, sestra joj poručila: 'Jako sam ponosna'

- Ne možeš sjediti s nama - napisala je Ella u opisu fotografije, citirajući slavnu rečenicu iz filma 'Mean Girls'. Za svoj je izgled dobila samo pohvale.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Pero 51 30.07.2021.

    Još jedna niš korist!

  • jamesbond7777 30.07.2021.

    Meni nije, iskreno procita. A necu otvarati clanak 🙄🍻🍻

  • Goranović 30.07.2021.

    Nije losa građevina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare