To je to što me zanima!

Kći bivšeg vlasnika Formule 1 i jedne od najbogatijih Hrvatica želi drugačiji život svojoj djeci

Razvod kćeri jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić, bio je ružan i traumatičan i Petra ne želi da djeca nose prezime oca s kojim se više ni ne viđaju i koji je oblatio njenu obitelj i u tome ima punu podršku roditelja
Vidi originalni članak

Kći milijardera Bernija Ecclestonea (91) i Slavice Radić (63), najbogatije Hrvatice, Petra Ecclestone (33) je odlučila svojoj starijoj djeci zakonski promijeniti prezime jer ne žele da nose prezime svog oca Jamesa Stunta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petra rastala od Jamesa 2017. godine nakon šest godina braka, zajedno imaju kćer Laviniju i blizance Andrewa i Jamesa, a odlučila je da će djeca nositi njezino prezime Ecclestone i u tome joj je podršku dao i njezin otac Bernie.

Bivši šef Formule 1 u potpunosti podržava svoju kćer i uz nju je bio tijekom cijele brakorazvodne parnice u kojoj je Stunt koristio svaku priliku kako bi ocrnio članove obitelji Ecclestone, a i njega je osobno u jednom izljevu bijesa nazvao zlim patuljkom. 

- Lavinia je jasno rekla majci da više ne želi nositi očevo prezime i ja ih u tome u potpunosti podupirem - rekao je Bernie.

James je nakon razvoda nastavio maltretirati Petru i njezinu obitelj i putem društvenih mreža objavio je puno laži o njima.

TAMARA I PETRA SU U MEKSIKU Razgolićene sestre Ecclestone uživale na odmoru, nisu im smetali ni blicevi paparazza

- Ovaj čovjek nikada nije bio milijarder. Naivno sam financirala cijeli njegov život tijekom našeg braka, plaćala njegove automobile, satove, umjetničke slike... Od mog oca posudio je i 10 milijuna funti za posao koji mu je propao. Krivim sebe što sam stvorila takvo čudovište kakvo je on danas - napisala je tada Petra na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare