To je to što me zanima!

Kći folkera slavi 18. rođendan, a on zgrožen njezinim objavama: 'To vrijeđa moju inteligenciju'

Mlada influencerica u usponu na Instagramu ima skoro 50.000 pratitelja, a na TikTok platformi prati je čak 100.000 ljudi. Pjevač ni malo ne razumije taj fenomen, a o Džini je govorio bez dlake na jeziku
Vidi originalni članak

Đina Džinović kći je bosanskohercegovačkog pjevača narodne glazbe Harisa Džinovića (70) i dizajnerice Meline Džinović (40), poznatije kao Melina Harris.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je napunila 18 godina, i to u društvu svog dečka nogometaša Andreja Đurića (18), koji igra na poziciji braniča za Crvenu zvezdu.  

Poput većine vršnjaka, Đina je aktivna na TikToku i Instagramu, a prate je deseci tisuća mladih. Značajan dio svog života svakodnevno dijeli na Instagram storyjima i objavama na TikToku. 

 U jednoj od posljednjih objava na društvenoj platformi TikTok pratitelje je oduševila videom luksuzne obiteljske vile u Beogradu.

- Ma daj, pa ovo je veće od moje općine - glasio je jedan od komentara.

@djinadzinovic

“zaboravi meeee”

♬ original sound - Zineb💃🏻

Obitelj Džinović je tek nedavno uselila u prostranu vilu, a tata Haris nije štedio na uređenju. Kako tvrdi Blic, Haris je uređenje vile platio otprilike dva milijuna eura.

BILI SU PRIJATELJI Haris Džinović otkazao nastup: 'Još sam u šoku zbog Šabana'

Pratitelji su primijetili još jednu neobičnu stvar na 18-godišnjoj Đini. Jedna korisnica je komentirala kako su joj usne 'neprirodno lijepe'. Đina je samo kratko odgovorila kako nisu prave već su to fileri.

Mnogi su se osvrnuli i upitali što zapravo pjevač Haris misli o životnom stilu svoje kćeri.

SUPRUGA HARISA DŽINOVIĆA: 'Oduvijek me zanimala moda, a Sharon Stone i J.Lo nose moje haljine! Bile su prve klijentice'

- Ja ovo danas ništa ne priznajem. Ne bi njima pao TikTok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebali bi ustajati u pet sati ujutro i odraditi smjenu - rekao je u intervjuu za Blic.

Uz to je dodao kako mu 'ne pada na pamet da prati je li napućila usne ili izbacila stražnjicu da ju svi vide'.

'TO MI VRIJEĐA INTELIGENCIJU' Džinović o društvenim mrežama i kćeri: Ne pada mi na pamet da gledam kako je napućila usne

Đinina majka Melina je Zagrepčanka, a svojedobno je otkrila kako joj u početku nije bilo niti malo drago što će joj djeca imati profile na društvenim mrežama, no morala je popustiti.

- To je svakodnevno moljakanje da im se to dopusti, pošto su oni jedini u društvu koji to nemaju, ali ja sam im rekla svoje obrazloženje. Pa ja nisam vidjela apsolutno nijednu sliku gdje netko uči ili je u biblioteci. Strašno – rekla je svojedobno. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.03.2022.

    18 god a već se plastificira! Užas! Sta sve nose pačju facu kao primjer plastičaru? Realno, orangutani kad imaju "ljubavni zov" imaju rumenije i izražajnije ritkice pa, kako se njih nitko jos nije sjetio? Ono, kad be štediš na tatinim parama i doktoru na filerima....

  • 18.03.2022.

    fine dude

  • Emina śarić 18.03.2022.

    Mladost ludost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare