To je to što me zanima!

Kći Heidi Klum o snimanju s mamom u gaćicama: 'Reakcije na to me uopće ne interesiraju'

Sve u svemu, ja sam zadovoljna. I provela sam nevjerojatan dan sa svojom mamom rekla je Leni, 18-godišnja kćer Heidi Klum koja je s majkom snimila kampanju za donje rublje
Vidi originalni članak

Kampanja za rublje talijanskog brenda za koju su pozirale slavna manekenka Heidi Klum (49) i njena kći Leni (18) privukla je mnogo pozornosti. Majka i kćer pozirale su u čipkanom donjem rublju, a nosile su visoke potpetice. Na fotografijama su se grlile, ljubile i plesale, a mnogi su podijeljena mišljenja o tome jesu li takve fotke majke i kćeri primjerene. Prema riječima Leni, nju komentari drugih ne dotiču.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leni se nedavno preselila iz Kalifornije u New York, a na Heidinoj zabavi za Noć vještica priznala je za američke medije kako negativne kritike nikad neće promijeniti njeno mišljenje o kampanji.

- Iskreno, nisam se previše bavila reakcijama - priznala je te dodala:

- Sve u svemu, ja sam zadovoljna. I provela sam nevjerojatan dan sa svojom mamom.

Kako tvrdi, majka Heidi joj često daje savjete o modelingu, a to obožava.

PONOVNO IZNENADILA ANKETA Sviđa li vam se kostim 'crva na udici' u koji se za Noć vještica prerušila Heidi Klum?

- Sretna sam zbog svega što mi pruža - rekla je Leni prije tradicionalne Heidine zabave povodom Noći vještica na kojoj je ona došla odjevena u kostim Catwoman dok je Heidi bila crv na udici.

Radijski i TV-voditelj Howard Stern kritizirao je njihovu kampanju u svojoj emisiji na radiju SiriusXM te ju je proglasio neprimjerenom.

- Pogledao sam i pomislio: "Ovo je tako je***o pretjerano. To je tako neprikladno. Ali ne možete prestati gledati. Sve to izgleda kao vruća fantazija nekog tipa. Ljube se i drže jedna drugu, skakuću... - komentirao je.

ZANOSNA MANEKENKA Evo što je Heidi nosila ispod kostima crva za Noć vještica

Inače, kampanja je osmišljena za brend donjeg rublja 'Intimissimi', a ona govori 'o samopouzdanju, životnoj radosti i ljubavi između majke i kćeri'. Kampanju je režirao Thomas Hayo, dugogodišnji suradnik i prijatelj Heidi Klum, koji je s njom radio u realityju 'Germany‘s Next Top Model'.

Podsjetimo, Heidi je Leni dobila u vezi s talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom, a kad je Heidi stupila u brak s britanskim glazbenikom Sealom, on je posvojio Leni.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I DRUGU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 4

  • langweilig 03.11.2022.

    Pa iste su

  • sanišajn 03.11.2022.

    Bilo mi je malo zao kad ju je Alex Hooper na America got talent izvrijedao no bio je blag, koliko vidim

  • Gola_Istina 03.11.2022.

    Baš bi bila model da joj starci nisu ti koji jesu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare