To je to što me zanima!

Kći Kim Basinger: Da prevarim glad jela sam kutije od pizze...

Manekenka je na Instagramu podijelila svoju priču i otkrila kako je došla od veličine 0 do veličine 6. Bila je opsjednuta teretanom i kilažom, ali je otkrila kako je danas sretna osoba
Vidi originalni članak

Ireland Basinger Baldwin (21) ovih je dana mnoge iznenadila objavom na jednoj društvenoj mreži.

Kćer slavnih glumaca Kim Basinger (64) i Aleca Baldwina (58) napisala je da ju muče kilogrami i razni kompleksi zbog izgleda.

- Ponekad se uhvatim kako brinem o tuđim mišljenjima i počnem padati u depresiju. Jako sam blijeda. Teško pocrnim. Imam celulit. Došla sam od veličine 0 do veličine 6 i počela jesti kutije od pizze kako bih prevarila glad. Bila sam psjednuta teretanom - napisala je Ireland.

Objasnila je danas sretna osoba, ne samo zbog vježbanja i pravilne prehrane, već zbog načina razmišljanja. Ireland je napisala kako je napokon prihvatila sebe onakvu kakva je.

U mlađim danima od depresije i paničnih napadaja je patila i njezina majka Kim. Nije izašla iz kuće pola godine. Proslavila se filmom ‘Devet i pol tjedana’.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • peppito 03.04.2017.

    bože moj jadne cure, šta vam radi ova civilizacija to nije normalno, čitao sam da manekenke jedu papirnate maramice da zavaraju glad...

  • kung fu panda 02.04.2017.

    kak ne razumijete mala se priprema za mirovinu u HR hoda gola okolo i ruča iz kante za smeće

  • Babyloader 02.04.2017.

    naruči pizzu ..baci je i pojede kutiju...sve spaljen do spaljenog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare