To je to što me zanima!

Kći nogometne zvijezde odmara u Hrvatskoj: 'Kakve grudi imaš'

Inače, Bianca je godinama bila poznata i kao 'kraljica partyja', a izgleda kako je kraj dvije godine mlađeg dečka, napokon pronašla mir. Par je već najavio kako uskoro misli stati i pred oltar
Vidi originalni članak

Model i TV voditeljica Bianca Gascoigne, javnosti poznata kao posvojena kći legendarnog nogometaša Paula Gascoignea, ljetne praznike odlučila je provesti u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na more je došla s dečkom, fitness trenerom Krisom Boysonom, a brojne pratitelje na društvenim mrežama izvještava o svakom koraku. Tako je podijelila i kako uživa u luksuznoj vili s bazenom, a fanove je 'počastila' i s nekoliko fotografija na kojima pozira u kupaćem kostimu. 

- E ovo ja zovem zgodnom ženskom. Kakve grudi imaš. Zavidim tvom dečku - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Bianca i Kris tek su nedavno započeli ljubavni odnos, a za strane medije otkrili su i kako su provodili vrijeme tijekom karantene. 

- Stalno smo zajedno otkako smo se upoznali. Ne biste proveli 100 dana u karanteni s nekim da vam je stalo samo do pokazivanja s tom osobom - rekla je Bianca. 

Inače, Bianca je godinama bila poznata i kao 'kraljica partyja', a izgleda kako je kraj dvije godine mlađeg dečka, napokon pronašla mir. Par je već najavio kako uskoro misli stati i pred oltar. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sljastrava 29.08.2020.

    Opet plastika od glave do pete.Dajte nesto prirodno.

  • 20.08.2020.

    Isuse bože pa tu se nezna tko ima više operacija od koga...

  • ironmaiden eddie 20.08.2020.

    jao majko mila sise u cemu problem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare