To je to što me zanima!

Kći slavnih roditelja želi postati model: Angelina je podržava u tome, ali Brad je nepopustljiv

Filmska zvijezda Brad Pitt želi zadržati 14-godišnju kćer što dalje od Hollywooda i blještavih svjetla reflektora, kako bi je zaštitio od negativnih posljedica slave
Vidi originalni članak

Bivši supružnici Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (57) imaju šestero zajedničke djece: Maddoxa (19), Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (14)  i blizance Vivienne i Knoxa (12). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tinejdžerica Shiloh najviše se pojavljuje u medijima, prvenstveno zato što od rane dobi propituje rodni identitet, u čemu je roditelji u potpunosti podržavaju.

S vremenom je ova 14-godišnjakinja razvila svoj prepoznatljivi androgeni stil odijevanja i postala svojevrsna LGBT ikona.

Kćerka slavnih glumaca navodno je izrazila želju da postane model jer to je ono što je najviše zanima. Međutim, tata Brad ne podržava ovaj njezin san.

ZAPANJUJUĆE RAZLIKE Ovo su slavna djeca koja nimalo ne sliče još slavnijim roditeljima

- Hollywood je jako kompetitivna sredina i Brad ne želi da Shiloh dobije tu svu dodatnu pozornost.  Odlučio je da će pomno pratiti kćerkine planove i kako želi biti upućen u sve faze njezine manekenske karijere - tvrdi neimenovani izvor. Napominje kako Pitt ima mnogo konzervativniji pristup odgoju djece od Angeline.

- Angie govori Shiloh isto što i ostaloj svojoj djeci – da slijedi svoje srce i radi ono u čemu uživa. Ponosna je što je Shiloh s godinama razvila 'svoje ja' i maksimalno je podržava - ispričao je spomenuti izvor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • krkanADZ 29.04.2021.

    sad kaj ulove, ulove jer ni ne znaju da iz Hrvatske u vrlo skoroj budućnosti  stiže novi žderač svih glumaca, pjevača, manekena i općenito show-business likova - Bloom The Great  !!!

  • Za_zivot_bez_brnjice 29.04.2021.

    Propaganda

  • Kotrljajući Predsjednik 29.04.2021.

    Ajde, "kćer" barem neće morati amputirati dojke kao mama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare