Show

Komentari 11

Kći slavnih roditelja želi postati model: Angelina je podržava u tome, ali Brad je nepopustljiv

Kći slavnih roditelja želi postati model: Angelina je podržava u tome, ali Brad je nepopustljiv

Filmska zvijezda Brad Pitt želi zadržati 14-godišnju kćer što dalje od Hollywooda i blještavih svjetla reflektora, kako bi je zaštitio od negativnih posljedica slave

Bivši supružnici Angelina Jolie (45) i Brad Pitt (57) imaju šestero zajedničke djece: Maddoxa (19), Paxa (17), Zaharu (16), Shiloh (14)  i blizance Vivienne i Knoxa (12). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tinejdžerica Shiloh najviše se pojavljuje u medijima, prvenstveno zato što od rane dobi propituje rodni identitet, u čemu je roditelji u potpunosti podržavaju.

S vremenom je ova 14-godišnjakinja razvila svoj prepoznatljivi androgeni stil odijevanja i postala svojevrsna LGBT ikona.

Kćerka slavnih glumaca navodno je izrazila želju da postane model jer to je ono što je najviše zanima. Međutim, tata Brad ne podržava ovaj njezin san.

- Hollywood je jako kompetitivna sredina i Brad ne želi da Shiloh dobije tu svu dodatnu pozornost.  Odlučio je da će pomno pratiti kćerkine planove i kako želi biti upućen u sve faze njezine manekenske karijere - tvrdi neimenovani izvor. Napominje kako Pitt ima mnogo konzervativniji pristup odgoju djece od Angeline.

- Angie govori Shiloh isto što i ostaloj svojoj djeci – da slijedi svoje srce i radi ono u čemu uživa. Ponosna je što je Shiloh s godinama razvila 'svoje ja' i maksimalno je podržava - ispričao je spomenuti izvor.

Najčitaniji članci