To je to što me zanima!

Kći Suzy Josipović čeka drugo dijete: Uzbuđena zbog prinove

Magistrica ekonomije i marketinga prošle godine rodila je sina Maka, a obiteljske trenutke često dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Najstarija kći Suzy Josipović Redžepagić (54), Sarah (33) ima razloga za slavlje. Naime, u razgovoru za Story potvrdila je kako uskoro stiže prinova. 

Otkrila je kako je ponovno trudna, ali i uzbuđena zbog svega što njezinu obitelj očekuje u nadolazećim mjesecima. Magistrica ekonomije i marketinga prošle godine rodila je sina Maka, a obiteljske trenutke često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama.

Već nekoliko godina, Sarah ljubi suvlasnika zagrebačkog restorana i bara Jana Jeriča (28) koji je javnosti poznat i kao bivši dečko pjevačice Lane Jurčević (35) 

- Doista nemam puno toga za reći o vezi s Janom. Jako nam je lijepo, od proljeća živimo skupa u stanu koji rentam. Jako smo sretni i ovo među nama je ozbiljno. Dalje ne znam što bih rekla. To samo oni kojima nije bajno imaju više toga za ispričati - pričala je krajem 2017. kći autorice jedne od najprodavanijih domaćih kuharica.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Trump Jong Un 25.11.2020.

    Dajte nam vinara optičara, zašto ga nema danas ?Taman se privikli svaki drugi članak a danas ništa, zar nije dobio poljubac za dobro jutro a mogla mu je Ševka i kavu skuhat 😩

  • Ovca007_1 15.07.2020.

    Kakvo je to dat sinu ime po novinama, pa makar i onim religioznim: Mak = Mali Koncil

  • medeki 15.07.2020.

    Bravo Sarah, i sretno. Rijetko normalna cura danas. To su te vrijednosti, škola, karijera, obitelj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare