To je to što me zanima!

Kći Vitomire Lončar pokazala dečka opernog pjevača: Skupa su godinama, doselio iz Italije

Neko vrijeme su održavali vezu na daljinu jer se Toni školovao u Italiji dok je bio na dvogodišnjem usavršavanju u milanskoj opernoj kući La Scala
Vidi originalni članak

Glumica Buga Marija Šimić (28) objavila je rijetku fotografiju s dečkom, opernim pjevačem Tonijem Nežićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kaže Toni Nežić da smo tu dos' zgodni, a s obzirom na to da uvijek inače sebe kritizira na našim fotkama, zaslužila je biti na feedu - napisala je glumica.

Mladi par je godinama zajedno, a neko vrijeme su održavali vezu na daljinu jer se Toni školovao u Italiji dok je bio na dvogodišnjem usavršavanju u milanskoj opernoj kući La Scala.

- Toni se napokon vratio iz Italije. Kada je živio tamo, vidjeli bismo se jednom mjesečno u prosjeku. Sad je napokon doma (vidjet ćemo koliko dugo prije nego opet ode na put, poznavajući njega i njegove talente ne dugo!) pa je nama zaista novo normalno to da smo skupa svaki dan, nalazimo sada neku novu dinamiku, raspored - rekla je Buga Marija nedavno za Story.

GLUMICA BUGA MARIJA ŠIMIĆ Kći Vitomire Lončar o reakciji ljudi kad je otkrila dijagnozu: Dobila sam 500 novih pratitelja

Glumica i umjetnička direktorica kazališta 'Mala scena' početkom godine je na društvenim mrežama podijelila svoju ispovijest o dijagnozi poremećaja hiperaktivnosti ADHD-a.

Buga je kći glumačkog para Vitomire Lončar (63) i Ivice Šimića, a preuzela je rukovođenje kazalištem svojih roditelja koji su se preselili u Kinu.

POGLEDAJTE VIDEO: SNAHA NAŽIVCIRALA SVEKRVU U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 4

  • evo me opeet 12.07.2022.

    Baš joj ne stoji ova izbačena noga, al stvarno.

  • 06.07.2022.

    moram se opet javit odakle vade ove ljude

  • Čeljo Brtika 05.07.2022.

    Ooga Booga 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare