To je to što me zanima!

Kći Willa Smitha otkrila da ne prihvaća monogamiju: 'Želim i muškarca i ženu, bez varanja'

Willow Smith je podijelila s majkom i bakom da prakticira poliamoriju. Njena majka Jada Pinkett Smith podržala ju je, ali baka baš i nije oduševljena stavom unuke
Vidi originalni članak

Willow Smith (20) otvorila se o svojoj (bi)seksualnosti ovog tjedna u epizodi emisije 'Red Table Talk', koju vode njezina majka Jada Pinkett Smith (49) i baka Adrienne Banfield-Norris (67). Rekla je kako je monogamija ne zanima jer želi vezu koja odgovara njoj i njezinim potrebama, a ne samo vezu kakva se očekuje od ljudi u društvu. 

Glumica Jada, koja je i sama imala afere i probleme u svom braku s Will Smithom (52), podržala je kćer. Ovo novo otkriće nije bilo pretjerano šokantno jer je Willow već pred dvije godine izjavila da je biseksualna i zainteresirana za netradicionalne veze.

- Totalno to razumijem i u redu sam sa svime što radiš, dok god su ti namjere čiste - rekla joj je majka.

ŠOKIRALI FANOVE Jada Smith priznala da je varala Willa: 'Brak nam je bio u krizi...'

S druge strane, baka Adrienne nije tako lako podržala Willow. Smatra kako su veze s više od jedne osobe istovremeno ujedno i strukturirane isključivo oko seksa.

- Ja sam poliamoriju otkrila upravo kroz manjak seksualnosti i ne želim svom partneru uskratiti to iskustvo samo zato što mene ne interesira - tvrdi mlada pjevačica.

Uz to je dodala kako ju iritiraju brakovi jer do većine razvoda dovodi upravo varanje, koje se u dobro iskomuniciranoj poliamornoj vezi ne bi trebalo dogoditi.

Willow Smith je od 2017. godine u, kako se čini, monogamnoj vezi s glumcem i producentom Tylerom Coleom (22), koji nije komentirao izjavu glazbenice o poliamoriji. Oboje se fokusiraju na promoviranje Willowine nove pjesme, koju je Tyler producirao.

Pjevačica kaže da ju jednako interesiraju muškarci i žene pa bi tako htjela biti u idealnom slučaju biti u vezi s muškarcem i ženom istovremeno.

- Jako se fokusiram na emocionalnu vezu koju stvorim s osobom. Kad bih pronašla dvije osobe drugačijeg spola s kojima bih imala jednako dobru emocionalnu i seksualnu vezu, ne bih imala potrebe dalje tražiti - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • cicinakitu2 03.02.2022.

    Will treba prvo svoju zenturacu nogirati...

  • Iskrena mala 30.04.2021.

    u dobro iskomuniciranoj poli ( nečemu ) se ne događaju prevare a u braku da. E pa dijete moje drago, općenito u dobro iskomuniciranom odnosu se ne događaju sr...a

  • željeno korisničko ime 2 30.04.2021.

    Recimo kćera Laurenca Fishbournea je isto napredna - pornjave snima. Mala samo naprijed, rokaj, nije pica od sapuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare