To je to što me zanima!

Keira Knightley prekinula je s dečkom i shrvana je zbog toga

Odluku o prekidu donijeli su zajedno. Sklad u ljubavi para navodno je narušavalo to što su Keiru fotografirali gdje god se pojavila, a Rupertu se to baš i nije svidjelo
Vidi originalni članak

S glumcem Rupertom Friendom (29) zvijezda filmskoge serijala 'Pirati s Kariba' u vezi je bila pet godina, a odluku o prekidu donijeli su zajedno. Sklad u ljubavi para navodno je narušavalo to što su Keiru fotografirali gdje god se pojavila, a Rupertu se to baš i nije svidjelo. 

Prekidi su uvijek teški i tužni pa je tako i moja kći sada shrvana jer je s Rupertom provela velik dio svog života. Takve se stvari, nažalost, događaju. Jedino što joj je preostalo je da nastavi dalje sa životom pa je stoga sad koncentrirana na posao - rekao je glumičin otac Will Knightley.

Keira Knightley (25) i njen sada bivši dečko upoznali su se 2005. na setu snimanja 'Ponosa i predrasuda'. Kriza u njihovoj vezi počela je tijekom prosinca kada je on na londonsku premijeru filma 'Orašar' umjesto Keire poveo svoju majku. Prekinuli su još prije Božića, no tek je sad njen otac potvrdio da njegova kći više nije u vezi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • opera 13.01.2011.

    keira molim te najedi se! izgledas bolesno!

  • user_61227 13.01.2011.

    lutko nemoj od tuge izgubit još koje kilo bude te vitar odnija. . .

  • Miss Sunshine 13.01.2011.

    a rupert ženska ti je glumica, kaj si očekivao da će imat mira u životu? ahhhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare