To je to što me zanima!

Kelly Brook na plaži u Brazilu pokazala raskoš svojih oblina

Britanski model i glumica sa sestričnom se trenutačno odmara u Brazilu. Kelly svoje obline ovoga puta nije pokazala u jednom od kostima koje sama dizajnira
Vidi originalni članak

Prije snimanja akcijskog filma 'Heavy Metal' britanski model i glumica sa sestričnom Sally Griffiths otputovala je na odmor u Brazil. Iako i sama dizajnira kupaće kostime za modnu liniju New Look, Kelly Brook (32) svoje zamamne i ženstvene obline ovoga puta nije pokazala u jednom od svojih dizajnerskih komada.

- Ukrcale smo se u avion za Brazil i krećemo u Amazonu. Budući da smo obje plavuše nadam se da ćemo uspjeti pronaći prašumu - našalila se Kelly nedavno na svoj račun na društvenoj mreži.

Nedavno je svoje brojne obožavatelje na Twitteru 'počastila' fotografijom na kojoj pozira u zelenom kostimu držeći kokosov orah u ruci dok su u prvom planu njezine bujne grudi.

- Vrijeme je za doručak. Svatko nek uhvati svoj kokos - napisala je Kelly na što su se neki zapitali koji ti to kokos točno trebalo uhvatiti. Kelly je nedavno otkrila kojih se trikova pridržava kako bi ostala u formi i očuvala ženstvenu liniju.

 - Moj moto je: svugdje idi pješice, redovito posjećuj saune kako bi se riješio toksina iz tijela, pij puno vode i puno se seksaj jer je to najbolja vježba za kardiovaskularni sustav - rekla je glumica i dodala da bi sve djevojke trebale prihvatiti svoje obline i istaknuti ih.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • user_88527 04.02.2012.

    Bome,svaka čast!

  • najjaći smo 04.02.2012.

    what can i say..i love this girl,one of my favorite babes,so handsome,so cute..look at her..

  • DamirJakovčević 04.02.2012.

    uf

Komentiraj...
Vidi sve komentare