To je to što me zanima!

Kemal: Ekrem Jevrić dokaz je da danas prolaze samo budale

Kemal Monteno ljut je što su danas svi pjevači i svi su zvijezde. Prave umjetnike, kaže, nitko ne sluša niti cijeni, prolaze samo divljaci koji sviraju. To ga jako ljuti
Vidi originalni članak

Koliko puta vam se dogodilo da pročitate nešto o nekome i nakon toga pola dana pokušavate shvatiti tko je uopće 'zvijezda' od kojoj ste čitali? Definitivno više nego jednom, razumijemo. Upravo takve 'kvazi zvijezde' razljutile su i Kemala Montena (65).

- Koga god danas pitam što radi, svi pjevaju. Imam osjećaj da danas svako dijete može pjevati i postati zvijezda preko noći. Nauče dva akorda, četiri riječi i pjevaju. To što je Ekrem Jevrić zvijezda, dovoljno govori da danas prolaze samo budale. Dobre i kvalitetne umjetnike danas nitko ne sluša, jer prolaze divljaci - rekao je Monteno za srpski Kurir

Glazbenik je dodao da s novom godinom kreće dalje i da želi zaboraviti 2013. godinu. Zdravlje mu, kaže, nije loše, čeka transplantaciju bubrega, a i na poslovnom planu se nada boljoj godini. 

- Novi album koji sam snimio nitko ne sluša, jer ljudi danas ne vole lijepe pjesme, nego samo ove divljake koji sviraju - dodao je Kemal.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • toma slavonac 28.01.2014.

    jednostavno obuci minicu, pokazi grudi,napravi spot u kojem ima kakva zvijer od auta i to je to

  • Kovalski 28.01.2014.

    Kemale potpuno si u pravu tko uopće I sluša tipove kao što je Ekrem ja jednostavno nemam riječ za tipove poput Ekrema

  • ObiVanKenobi 28.01.2014.

    ma znamo šta se danas traži kod pjevača što manje teksta i što više tijela:p

Komentiraj...
Vidi sve komentare