To je to što me zanima!

Kenan je živ, a Kendal je ostao bez svijesti u gorućem autu

Majka Kadrije i radnici u tvornici primili su vijest da je Kendal na samrti i počinju paničariti. Situacija postaje komplicirana za cijelu obitelj
Vidi originalni članak

Narin dolazi Oguzu u posjet i govori mu da je jako zabrinuta. On ju moli da mu da svoj rupčić jer ih čuva, ako ikada budu skupa da ih mogu zajedno oprati i tako zaboraviti njezine suze.

Ada je zabrinuta jer ne može pronaći Deniz i Serdara. Kasnije saznaju da su ušli u autobus za Izmir. Maja, Ebru i Ada sjedaju u auto i kreću prema njima. Oni izlaze iz autobusa i Serdar i Ada se zagrle.

Kenan i Kendal razgovaraju i Kenan mu govori da je Murat propao zbog Kendalovih kredita. On mu govori da sve što je napravio je bilo da bi očuvao svoju i njegovu obitelj i da je sve bilo opravdano. Kasnije Kendal govori o Firatu, Muratu, sebi i svojem ocu, a Kenanov bijes sve više raste. Otkopčava Kendalov sigurnosni pojas i skreće s ceste. Kenan je živ, ali Kendal je ostao bez svijesti u gorućem autu. Teško je ozlijeđen pa je prevezen u bolnicu. Majka Kadrije i radnici u tvornici primili su vijest da je Kendal na samrti i počinju paničariti. Situacija postaje komplicirana za cijelu obitelj i pritisci počinju pristizati sa svih strana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.06.2015.

    boli.me kurac za to sve te serije treba opcenito ukinut

Komentiraj...
Vidi sve komentare