To je to što me zanima!

Kendall je najplaćeniji model: 'Skoro sam imala živčani slom'

Kendall je od početka bila jako izbirljiva oko poslova koje će prihvatiti. Kako je svojedobno izjavila, nije jedna od onih cura koje će odraditi po 30 revija u sezoni
Vidi originalni članak

Krajem svake godine časopis Forbes objavljuje listu najplaćenijih modela, a kao i u 2017., na prvom mjestu ponovno je Kendall Jenner (23).

Iako je Kendall ukupno zaradila 22,5 milijun dolara u 2018., još krajem kolovoza jednom izjavom razljutila je i ponizila kolegice.

- Od početka sam bila jako izbirljiva oko poslova koje ću prihvatiti. Nikad nisam bila jedna od onih cura koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili što već je**eno rade. Imala sam milijun poslova, ne samo revije. Ta me kombinacija jako umorila i morala sam malo stati jer sam bila na rubu živčanog sloma - rekla je tada Kendall, a manekenke su se na nju naljutile jer je ispalo da vrijeđa njihov trud i rad. 

Jenner je zaradom prestigla Karlie Kloss (26) koja je na drugom mjestu s 13 milijuna dolara. Zatim slijede na trećem Chrissy Teigen (33) i Rosie Huntington-Whiteley (31) s 11,5 milijuna dolara. Četvrto mjesto pripalo je Gisele Bundchen (38) i Cari Delevingne (26) s 10 milijuna dolara, a tek nakon njih na listi je Gigi Hadid (23) koja ima 8,5 milijuna zarade kao i Joan Smalls (30). 

Ovoliku zaradu najplaćenijoj manekenki donijela je suradnja s brendovima poput Calvin Klein, Estee Lauder, Adidas te mnoge prestižne revije. 

Ova tri horoskopska znaka će imati najgori tjedan: Bolje je ne biti blizu njih ovih dana

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 17.12.2018.

    zgodna je

  • LadyT 17.12.2018.

    Da nije dio Kardashian klana, moš mislit što bi mogla birati revije...

  • billi Galeb 17.12.2018.

    i ovoj je "brašno" ispralo mozak ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare