To je to što me zanima!

Kendall Jenner ne mari zbog kritika na račun svog tena

Ponosna sam i sretna što mi je časopis Vogue omogućio da budem na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Oči su mi bile širom otvorene, a srce ispunjeno, napisala je Kendall
Vidi originalni članak


Kendall Jenner (22) ove je godine prvi put prisustvovala  prestižnoj dodjeli Zlatnih globusa i postala glavna meta kritičara. Nakon glamurozne večeri 'procurile su' fotografije na kojima se jasno vidi kako najplaćeniji model ima problema s aknama na licu.

Iako je lice prekrila kosom i puderom nije uspjela sakriti probleme s kožom. 

- Ponosna sam i sretna što mi je časopis Vogue omogućio da budem na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Oči su mi bile širom otvorene, a srce ispunjeno zbog svih muškaraca i žena koji su bili dio ove velike promjene - objavila je najplaćenija manekenka.  

Kendall se već nekoliko puta susrela s kritikama na račun svoje problematične kože. Svaki put je ignorirala razne prozivke, ali ovaj put je odlučila svima začepiti usta. 

- Nemojte dopustiti da vas takva s**nja zaustave - napisala je Kendall.

Osim što su fotografije s dodjele Zlatnog globusa pokazale njen problematičan ten, koji je uobičajen za djevojke njenih godina, njene su, naizgled veće, usne također privukle pozornost. 

- Bila je jedina prirodna u obitelji, a sada si je 'napravila' veće usne - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama. No Jenner, čija je mlađa sestra Kylie poznata po svojim 'napumpanim' usnama, nije još komentirala te glasine. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Magija_1 11.01.2018.

    Je ona trudna ili nije??

  • Hr385 10.01.2018.

    Ako ona s toliko novaca to ne uspijeva rijesiti, onda kako ce normalni obicni decko ili cura...

  • 10.01.2018.

    Gluposti pricaju a i oni koji pisu... pa 22 g su joj. Tko u tim godinama nije imao problema? Netko manje a netko vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare