To je to što me zanima!

Kendall Jenner počastila fanove novom fotkom: Ispod prozirne haljine nije nosila grudnjak...

Manekenka se odmarala na plaži i uživala u čaši vina, a osvrnula se na godinu iza sebe. Mnogima je za oko ipak zapelo nešto drugo
Vidi originalni članak

Na početku 2024. godine, brojni slavni osvrnuli su se na godinu iza nas, a jedna od njih je i poznata manekenka Kendall Jenner (28). Osim dobrih želja, pratitelje je počastila i fotkama u izazovnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

ROMANSI DOŠAO KRAJ Pukla ljubav između poznatog repera i Kendall Jenner? 'Zbog posla se ne stignu viđati često'

- Godine prolaze i kao da idu sve brže i brže. Prisutnost i vrijeme je sve što mogu tražiti. Tako sam zahvalna za ono što je prošlo, tako optimistična za ono što dolazi - napisala je Kendall i poslala poruku obožavateljima.

- Volite ljude koji su vam blizu srca i ne gubite ni sekunde  2024., obaspi me ljubavlju i smijehom, zahvalnošću i rastom, strpljenjem i prisutnošću - dodala je manekenka, a na jednoj od fotki pozirala je i sa suprugom pjevača Justina Biebera, Hailey Bieber.

STIGLA I PARIS HILTON Raskošni Božić Kardashianki: Slavni pjevači zabavljali goste, sanjkali se na umjetnom snijegu

Pokazala je fanovima kako uživa na plaži pijući vino, a u prozirnoj haljini s otvorom na trbuhu otkrila je svoju vitku figuru. Međutim, mnogi su komentirali ono što je ipak palo u prvi plan na novoj objavi Kendall.

- Ne pitajte me boju ničega, ništa nisam uočio - našalio se jedan pratitelj, a većina je pisala kako je 'prekrasna'.

- Iskreno, kako je krenulo, možeš i gola hodati okolo. Sve smo ionako vidjeli - ipak je poručio drugi.

Nije ovo prvi put da se Kendall odlučila na kombinaciju ispod koje nije nosila donje rublje. Često se na takav pothvat ohrabrila i prethodnih godina.

KRITIZIRAJU MANEKENKU Kendall Jenner na Forbesovoj listi, a ljudi bijesni: 'Zanima me koliko je mama Kris ovo platila'

Inače, Kendall je prošle godine dospjela na Forbesovu listu '30 under 30', a zbog toga je naišla na kritike. Neki su bili ponosni na njen uspjeh i tvrdili kako je to zaslužila, a drugi su pojasnili da je to sve zato što ima poznatu majku.

Podsjetimo, nedavno su bliski izvori Kendall otkrili kako je navodno prekinula romansu s portorikanskim reperom Bad Bunnyjem (29).

Nakon niti godinu dana veze, presudio im je pretrpani raspored zbog kojeg se nisu mogli uskladiti i vidjeti. Njihovo je zadnje druženje u javnosti bilo na zabavi Saturday Night Livea u listopadu, kada je manekenka došla podržati Bad Bunnyja koji je bio voditelj i glazbeni gost u emisiji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MARKO1977 04.01.2024.

    cice ko cice

  • ivan 3:16 03.01.2024.

    zamisli taj promaseni zivot da si njen fan

  • ludi marko 03.01.2024.

    kao i uvjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare