To je to što me zanima!

Kendall Jenner skratila kosu i obojila je u crveno, obožavatelji oduševljeni: 'Odlično ti stoji!'

Manekenka je s novom frizurom ponosno prošetala modnim pistama u Milanu i Parizu, a njezine fotke s Pradine revije iznenadile su fanove, no složili su se da joj crvena odlično stoji i obasuli je komplimentima
Vidi originalni članak

Samozatajna članica reality klana Kardashian Kendall Jenner (26) je pozirala za časopis ID i pokazala potpuno novi imidž. Naime, manekenka je svoju prepoznatljivu crnu dugu kosu zamijenila crvenom, te se ošišala na kratko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Provokativne fotografije je objavila na svom Instagram profilu, a osim transformacijom šokirala je pratitelje i potpuno golim grudima u nekoliko kadrova.

S novom frizurom ponosno je prošetala Milanom i Parizom, gdje se posljednjih tjedana održavaju najvažniji svjetski modni tjedni. Tako su njezine fotografije s revije modne kuće Prada iznenadile mnoge.

- Bila mi je čast nositi Pradinu reviju. Milijun puta hvala! - napisala je Kendall uz video na kojem šeta milanskom modnom pistom. 

Na objavi je skupila gotovo tri milijuna lajkova, a čini se kako je novim imidžem oduševila fanove, koji su je u komentarima zasuli komplimentima.

DVOSTRUKI KRITERIJI NA INSTAGRAMU Kendall se skinula do kraja i izazvala burne reakcije: 'Gola je! Za nju pravila ne vrijede!?'

'Predivna', 'Ova boja ti odlično stoji', 'Izgledaš savršeno', pisali su joj,

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cirenac 06.03.2022.

    Super ćanta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare