To je to što me zanima!

Kendall napali zbog još jednog dečka košarkaša, ona uzvratila

Do Kendall su stigle seksističke uvrede pa se i sama oglasila na Twitteru povodom ovih napisa, a podržale su je i sestre koje su njezin odgovor proglasile 'tvitom godine'
Vidi originalni članak

Manekenku Kendall Jenner (24) snimili su na izletu s NBA zvijezdom Devinom Bookerom pa se jedna od članica popularnog klana Kardashian - Jenner ubrzo našla na udaru trolova.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je njen posljednji bivši dečko još jedna NBA zvijezda Ben Simmons, a ranije se viđala i s košarkašima Jordanom Clarksonom i Blakeom Griffinom, na društvenim mrežama su zaključili kako je košarkaši 'dodaju jedan drugome'. 

OPET ZAJEDNO? Kendall proslavila Novu godinu s bivšim i zbunila obožavatelje

Do Kendall su seksističke uvrede očito došle pa se i sama oglasila na Twitteru povodom ovih riječi, a podržale su je i sestre koje su njezin odgovor proglasile 'tvitom godine'.

- Ljudi se ponašaju kao da ja ne kontroliram gdje će moja vagina završiti - napisala je otvoreno i zaradila takvim stavom mnoštvo simpatija.

Devin Booker ranije je bio u vezi s Kendallinom prijateljicom Jordyn Woods pa su se svi zajedno već više puta družili. Manekenka i košarkaš snimljeni su na odmorištu u Arizoni, a snimku je objavio TMZ.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BabaYaga 01.05.2020.

    Cura voli košarkaše i kaj sad 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare