Show

Komentari 2

Kendall proslavila Novu godinu s bivšim i zbunila obožavatelje

Kendall proslavila Novu godinu s bivšim i zbunila obožavatelje

Jenner je proslavom sa Simmonsom utišala glasine kako se ponovno viđa s jednim drugim bivšim, pjevačem Harryjem Stylesom, ali milijune obožavatelja još je više zbunila svojim novim-starim društvom

Kendall Jenner (24), jedna od sestara iz klana, novogodišnju je noć provela s bivšim dečkom, NBA zvijezdom Benom Simmonsom (23) u Philadelphiji. Nekadašnji par viđen je zajedno, a košarksaš je za doček 2020. unajmio krov obližnje zgrade na kojoj je priredio veliki party. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ben i Kendall u romantičnoj vezi bili su gotovo cijelu 2018., prekidali su i mirli se, a posljednji put je 'puklo' nakon što je manekenka uhvaćena s Anwarom Hadidom (20), bratom proslavljenih modela Gigi (24) i Belle Hadid (23).

Kendall Jenner & Ben Simmons are seen leaving Zuma restaurant in New York and arriving at the Marquee club in Chelsea

Sestra Jenner u pravilu skriva svoj ljubavni život od javnosti, no veza s Benom bila je očito dovoljno ozbiljna da ju svojedobno javno obznani i u kod Ellen DeGeneres (61) u talk showu. 

Jenner je proslavom sa Simmonsom utišala glasine kako se ponovno viđa s jednim drugim bivšim, pjevačem Harryjem Stylesom (25), ali milijune obožavatelja još je više zbunila svojim novim-starim društvom za Silvestrovo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najčitaniji članci