To je to što me zanima!

Za Kendall nema zime: Skinula se u kostim i uskočila u snijeg

Nemoj se nikad mijenjati, ostani svoja, napisao je jedan Kendallin fan, a mnogi su se složili s njim i zaključili da vole tu njenu vrckastu stranu...
Vidi originalni članak

Najplaćenija svjetska manekenka u 2018., Kendall Jenner (23) pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu na snijegu i šokirala svoje fanove.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Baš je hladno - napisala je Kendall uz opis fotografije na kojoj pozira u 'badiću', a na glavi ima šubaru i sunčane naočale. Kendall je sa sobom na snijeg ponijela i topli napitak, ali čini se kako je nije ugrijao pa je pobjegla natrag u kuću brzo nakon fotografiranja. Fotosešn se isplatio jer su lajkovi odmah poslije objave počeli pljuštati.

'POTPUNO INOVATIVNO' Kojoj bolje stoji? Kim kopirala srebrnu haljinu sestre Kendall

- Nemoj se nikad mijenjati, ostani svoja - napisao joj je jedan fan, a mnogi su se složili s njim i zaključili da vole tu Kendallinu vrckastu' stranu.

Kendall je Forbes ove godine stavio na sam vrh liste najplaćenijih modela.  Ukupno je zaradila 22,5 milijun dolara u 2018.,

- Od početka sam bila jako izbirljiva oko poslova koje ću prihvatiti. Nikad nisam bila jedna od onih cura koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili što već je**eno rade. Imala sam milijun poslova, ne samo revije. Ta me kombinacija jako umorila i morala sam malo stati jer sam bila na rubu živčanog sloma - rekla je tada Kendall, a brojne kolegice su se na nju naljutile jer je ispalo da vrijeđa njihov trud i rad. 

Ovoliku zaradu najplaćenijoj manekenki donijela je suradnja s brendovima poput Calvin Klein, Estee Lauder, Adidas te mnoge prestižne revije. 

ZARADILA 147 MILIJUNA KUNA Kendall je najplaćeniji model: 'Skoro sam imala živčani slom'

Jenner je zaradom prestigla Karlie Kloss (26) koja je na drugom mjestu s 13 milijuna dolara. Zatim slijede na trećem Chrissy Teigen (33) i Rosie Huntington-Whiteley (31) s 11,5 milijuna dolara. Četvrto mjesto pripalo je Gisele Bundchen (38) i Cari Delevingne (26) s 10 milijuna dolara, a tek nakon njih na listi je Gigi Hadid (23) koja ima 8,5 milijuna zarade kao i Joan Smalls (30). 

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • komentator__Luka 30.12.2018.

    pa nezna ona da je hladno i da je ovo bijelo snijeg, jer da zna smrzla bi se...........rekli su joj da je to stiropor

  • Shogun 30.12.2018.

    Bez veze

  • MAMUNAMEGALO 30.12.2018.

    Ima prsa ko srednjoškolac

Komentiraj...
Vidi sve komentare