Obavijesti

Show

Komentari 23

Kojoj bolje stoji? Kim kopirala srebrnu haljinu sestre Kendall

Kojoj bolje stoji? Kim kopirala srebrnu haljinu sestre Kendall
7

Prije nego će joj Kim 'oteti' haljinu, Kendallina inspiracija bila je Paris Hilton koja je na početku karijere 'partijala' u takvoj kreaciji, a nosila ju je i Naomi Campbell

VIDEO

Čini se da je reality zvijezdu Kim Kardashian (38) očarala haljina njezine sestre Kendall Jenner (23). Kim je otišla na Versace modnu reviju, a za tu priliku je obukla sjajnu, srebrnu mini haljinu. Sličnu haljinu nosila je Kardashiankina mlađa sestra Kendall prije dvije godine na proslavi svog 21. rođendana.

Razlika je što je Kim 'popunila' haljinu dok je manekenkina bila pomalo 'prazna'. Također, Kendall se odlučila za 'kičastiju' varijantu. 

Kanye West and Kim Kardashian pose for a photo before attending the Versace presentation in New York

Prije nego će joj Kim 'oteti' haljinu, Kendallina inspiracija bila je Paris Hilton (37). Na počecima svoje karijere, Paris je zasjajila u sličnoj haljini, s prorezom na bokovima te velikim lančićem oko vrata. 

Očito je da je srebrna, šljokičasta haljina vrlo popularna među zvijezdama. U gotovo identičnoj haljini kakvu je Kim nosila pojavila se i Naomi Campbell (48) jednom prilikom na crvenom tepihu. 

Dok se Kim oko svog izgleda potrudila, njezin suprug Kanye West (41) prošetao je u vunenim hlačama, majici i tenisicama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💖 Kim 💖 @kimkardashian #VersaceNy. Credit: @kulikulikulik @fashiontomax #kimkardashian

A post shared by Donatella Versace (@donatella_versace) on

Na modnoj reviji, Kim se družila s Donatellom Versace (63) koja je bila cijela u crnom. Događaju su prisustvovali i Gigi Hadid (23), Hailey Baldwin (22), Paris Jackson (20) i Blake Lively (31). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin