To je to što me zanima!

Kendra brani supruga: Hank je moja ljubav i pravi muškarac

U redu je da i oni koji ne znaju istinu imaju svoje mišljenje, ali ne zaj******* se sa mnom i s onim koga volim i podržavam, napisala je Kendra Wilkinson na Istagramu
Vidi originalni članak

Kendra Wilkinson (30) odlučila je odgovoriti mrziteljima na društvenim mrežama i stati u obranu svog supruga Hanka Basketta (32) koji ju je prevario s transseksualkom kojoj je platio za seks. 

- Ovo je ljubav mog života. Pravi muškarac. Vjerujem u praštanje i vjerujem u njega. Držim do svojih zavjeta i neću dopustiti da mišljenja ljudi utječu na ono što znam. Svatko tko uistinu poznaje Hanka zna istinu. U redu je da i oni koji ga ne znaju imaju svoje mišljenje, ali ne zaj******* se sa mnom i s onim koga volim. Ljubav znači dati podršku, a svi ostali me mogu poljubiti u dupe - napisala je Kendra pored zajedničke fotografije sa suprugom na Instagramu.

Bivša Playboyeva zečica i bivši igrač američkog nogometa vjenčali su se 2009. godine te imaju sina Hanka (5) i petnaestomjesečnu kćer Alijah. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kung fu panda 20.07.2015.

    joj pusti ljude nek žive on nju prevario s muško-ženskom ona gola bila po života normalno da će si oprostiti imaju oboje putra na glavi

  • Leaena 20.07.2015.

    Razočarala je novinare...sigurno su očekivali kako će sliniti i kukati...puniti naslovnice patetikom...

  • Eva B. 19.07.2015.

    Blago njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare