To je to što me zanima!

Kendra Wilkinson želi zbog supruga Hanka smršaviti

Zečica je postala poznata zbog života u kući oca Playboya zajedno s još dvije djevojke. Tada je priznala i kako je varala Hugha jer je impotentan
Vidi originalni članak

Kendra Wilkinson (25) sina Hanka rodila je prije sedam mjeseci. Bivša Playboyjeva zečica na dijeti je i vježba kako bi bila zgodnija suprugu Hanku Baskettu (27). Zečica je postala poznata zbog svojeg života u kući oca Playboya zajedno s još dvije djevojke, Bridget Marquardt i Holly Madison. Tada je priznala i kako je varala Hugha zbog njegove impotencije s kojom se ona nije mogla miriti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • poppy 01.07.2010.

    Stvarno se moraš zatelebat do daske da oženiš žensku po kojoj je godinama plazio stari olinjali Hefner (a sve to zbog lagodnog života u vili sa poslugom). Mala ima dobar želudac al ni muž joj nema ništa lošiji kad mu to ne smeta. I...kakav će primjer ona dati svome djetetu kad odraste!? Serpentine-ovdje nitko nikoga ne optužuje za ništa. Mi samo komentiramo! To nije zabranjeno. ;)

  • tyra 01.07.2010.

    I na kraju takve cure uvijek najbolje prolaze. Uvjek se nađe netko kome ne smeta njezina prošlost, udaju se rode djecu i žive sretno do kraja života.

  • aurelija5 01.07.2010.

    pazi ovo ona je varala njega zbog njegove impotencije, a on je kao vjeran....

Komentiraj...
Vidi sve komentare