To je to što me zanima!

Kerumu su u isplovljavanju pomogli sinovi Frane i Zvone...

U kratkim hlačama, majici te s kapom na glavi, Kerum je pomno pratio što sinovi rade. Nije ih požurivao već je sve išlo polako. Kad su se napokon odmaknuli od obale, splitski poduzetnik preuzeo je kormilo
Vidi originalni članak

Po velikim vrućinama najbolje je biti u hladu ili blizu mora, da se što prije možeš osvježiti. Taj recept zna i Željko Kerum (58), bivši splitski gradonačelnik koji se u srijedu oko podneva zaputio sa sinovima na jahtu. Kako nam kaže čitateljica, koja je i snimila događaj, Kerum nije imao pomoć skipera i mornara, ali je bio u društvu jedne gospođe. Odvezati se i isploviti iz splitske luke pomogli su mu sinovi Frane (9) i Zvone (7).

- Bili su smiješni, točno se vidjelo da to nikad nisu radili. Baš nekako nespretno, ali slatko. Pravi mornari - rekla je. 

U kratkim hlačama, majici te s kapom na glavi, Kerum je pomno pratio što sinovi rade. Nije ih požurivao već je sve išlo polako. Kad su se napokon odmaknuli od obale, splitski poduzetnik preuzeo je kormilo i s dečkima krenuo u pustolovinu. 

Od susjeda njegove supruge Fani Horvat, koja je tada živjela u splitskoj Slavićevoj ulici u centru grada, razgovarali smo nedavno i saznali kako ju je Kerum osvajao.

- Kad je psovao, bilo je gadno. Nismo mogli spavati od njega. Bio je jako ljubomoran i posesivan - pričaju susjedi. 

Fani i Kerum danas žive u splitskom elitnom kvartu Meje u kući koja je procijenjena na oko pet milijuna kuna, kao i u Rogoznici gdje imaju još jednu. U Slavićevoj je u blizini Fanine majke Anite i nova Kerumova vila koja čeka renoviranje. Vrijednost joj je oko tri milijuna kuna.

- Kupio je kuću tu prema Faninoj želji kako bi im dijete kad krene u školu bilo bliže baki - tvrdi jedan susjed. Dodao je da je Fani najsvjetlija točka u Kerumovu životu uz djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • surivlaj 04.07.2019.

    Evo indijanac iz ogorja,saborski zastupnik

  • 03.07.2019.

    A tko je gospođa na jahti?

  • zajgorec 03.07.2019.

    Pa kaj ste rvati ljubomorni....*udale *lesave

Komentiraj...
Vidi sve komentare