Obavijesti

Show

Komentari 11

Kerumu su u isplovljavanju pomogli sinovi Frane i Zvone...

Kerumu su u isplovljavanju pomogli sinovi Frane i Zvone...
7

U kratkim hlačama, majici te s kapom na glavi, Kerum je pomno pratio što sinovi rade. Nije ih požurivao već je sve išlo polako. Kad su se napokon odmaknuli od obale, splitski poduzetnik preuzeo je kormilo

VIDEO

Po velikim vrućinama najbolje je biti u hladu ili blizu mora, da se što prije možeš osvježiti. Taj recept zna i Željko Kerum (58), bivši splitski gradonačelnik koji se u srijedu oko podneva zaputio sa sinovima na jahtu. Kako nam kaže čitateljica, koja je i snimila događaj, Kerum nije imao pomoć skipera i mornara, ali je bio u društvu jedne gospođe. Odvezati se i isploviti iz splitske luke pomogli su mu sinovi Frane (9) i Zvone (7).

- Bili su smiješni, točno se vidjelo da to nikad nisu radili. Baš nekako nespretno, ali slatko. Pravi mornari - rekla je. 

U kratkim hlačama, majici te s kapom na glavi, Kerum je pomno pratio što sinovi rade. Nije ih požurivao već je sve išlo polako. Kad su se napokon odmaknuli od obale, splitski poduzetnik preuzeo je kormilo i s dečkima krenuo u pustolovinu. 

Od susjeda njegove supruge Fani Horvat, koja je tada živjela u splitskoj Slavićevoj ulici u centru grada, razgovarali smo nedavno i saznali kako ju je Kerum osvajao.

- Kad je psovao, bilo je gadno. Nismo mogli spavati od njega. Bio je jako ljubomoran i posesivan - pričaju susjedi. 

Zeljko Kerum

Fani i Kerum danas žive u splitskom elitnom kvartu Meje u kući koja je procijenjena na oko pet milijuna kuna, kao i u Rogoznici gdje imaju još jednu. U Slavićevoj je u blizini Fanine majke Anite i nova Kerumova vila koja čeka renoviranje. Vrijednost joj je oko tri milijuna kuna.

Sjednica Zupanije

- Kupio je kuću tu prema Faninoj želji kako bi im dijete kad krene u školu bilo bliže baki - tvrdi jedan susjed. Dodao je da je Fani najsvjetlija točka u Kerumovu životu uz djecu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin