To je to što me zanima!

Kevina Spaceyja mladi glumac optužio: 'Drogirao me, a onda iskoristio. Odvratan je i zao...'

Protiv Spaceyja je prethodno odbačeno 12 tužbi, uključujući onih za seksualni napad, protiv četvorice muškaraca u 20-im i 30-im godinama, između 2001. i 2013.
Vidi originalni članak

U tijeku je četverotjedno suđenje glumcu Kevinu Spaceyju (64) za seksualno zlostavljanje. Mladi glumac ga je opisao kao 'okrutnog predatora' pred londonskim sudom i ispričao svoje traumatično iskustvo kada ga je dvostruki dobitnik Oscara, navodno, drogirao i zlostavljao, piše Guardian

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskoristio me, vjerojatno drogirao, i zlostavljao - rekao je muškarac čije ime nije poznato javnosti te opisao Spaceyja kao 'okrutnog, odvratnog i vrijednog prijezira'. 

Protiv Spaceyja je prethodno odbačeno 12 tužbi, uključujući onih za seksualni napad, protiv četvorice muškaraca, između 2001. i 2013. 

POČAŠĆEN Kevin Spacey primio je nagradu za životno djelo u Italiji: 'Hvala što ste imali muda pozvati me!'

Tijekom ispitivanja odvjetnika mladi glumac se rasplakao i rekao da mu je to iskustvo ostavilo velike traume i uništilo život. Rekao je da je ranije znao da Spacey voli mlađe, heteroseksualne muškarce, ali ne i da je predator. 

- Nisam se htio zamjeriti nekome toliko moćnom, tako visokopozicioniranom u poslu u koji se pokušavate probiti. Društveni utjecaj koji je imao bio je ogroman. Kad bi on rekao da netko neće dobiti uloge, vjerojatno ih ne bi dobio - rekao je. 

Navodno je sve započelo kada se glumac 2008. javio Spaceyju za savjete o glumačkoj karijeri. Bio je oduševljen kada ga je Spacey pozvao da zajedno popiju piće. Ispričao je da je nakon toga došao kod njega, gdje su zajedno konzumirali marihuanu i pili pivu. U jednom je trenutku izgubio svijest, misli da ga je Spacey drogirao. 

- Sjećam se da sam se četiri do pet sati kasnije probudio, dugme i patentni zatvarač su bili spušteni, a on je nada mnom izvodio oralni seks - ispričao je i dodao da je glumca odgurnuo sa sebe, nakon čega ga je on izbacio iz stana. 

U LONDONU Kevin Spacey je stigao na sud: Počelo mu suđenje za seksualne napade, on tvrdi da nije kriv

Spaceyjev odvjetnik Patrick Gibbs tvrdi da su optužbe izmišljene zbog potencijalnog financijskog dobitka. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Duncan 11.07.2023.

    oslobodit ce ga kao i Johnny Deepa, kad imas slavu i pare imas i moc

Komentiraj...
Vidi sve komentare