To je to što me zanima!

Khloe Kardashian želi da njezin bivši dečko pati: 'Kastrirala bih ga i nasmiješila se samo na to'

U najavi za obiteljski show 'Kardashian', Khloe je svojoj prijateljici otkrila što osjeća prema bivšem dečku, NBA košarkašu. Zajedno imaju dvoje djece
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian (39) u najavi za premijeru četvrte sezone 'Kardashiana' rekla je kako želi da Tristan Thompson (32), otac njezine djece i bivši dečko, pati, piše Daily Mail. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Khloe je večerala s bliskom prijateljicom Malikom Haqq koja joj predlaže da pokuša spasiti svoju obitelj, na što je Kardashianka odgovorila: 

- Da je netko učinio mojoj kćeri ono što je Tristan učinio meni, vjerojatno bih ga kastrirala... i nasmiješila se radeći to. 

U emisiji Khloe je posjetila i liječnika kako bi otkrila ima li traume od odnosa s Tristanom. Objasnila je tada i da je izgubila oca kada je imala 19 godina.

- Moj zadnji bivši dečko, bilo je puno varanja dok sam bila trudna, a onda je on dobio dijete s nekom drugom dok smo bili zajedno. A sve te stvari sam saznala s društvenih mreža, tako da je to prilično traumatično - dodala je.

Podsjetimo, Khloe je bila u vezi s košarkašem Tristanom Thomsponom od 2016. godine. Dvije godine kasnije zajedno su dobili kćer True. Kad je otkrila da ju vara s najboljom prijateljicom Kylie Jenner nakratko su prekinuli.

NAKON 4 GODINE Ponovno zajedno: Kylie Jenner i Jordan bile su nerazdvojne, a prestale su se družiti zbog afere

Godine 2020. obnovili su vezu te iako su nakon godinu dana prekinuli, a pomoću surogat majke dobili su još jedno dijete. U isto vrijeme košarkaš je dobio dijete s drugom ženom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare