To je to što me zanima!

Khloe nije prava Kardashianka, ali svi su pod ugovorom pa šute

Westovo priznanje o pobačaju i ostalim pikanterijama iz obitelji Kardashian ponovno je pokrenulo priče o zaboravljenim detaljima, poput onog da je Kris dobila Khloe s drugim muškarcem, ali ju je Rob prihvatio
Vidi originalni članak

Američki reper i glazbeni producent Kanye West (43) navodno želi okončati brak s reality zvijezdom Kim Kardashian West (39). Glazbenik je unio nemir u obitelj Kardashian nakon što je na prvom predizbornom skupu u predsjedničkoj kampanji krajem srpnja otkrio kako je Kim htjela pobaciti njihovo prvo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve o skandalima u obitelji Kardashian/West i Jenner

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Skoro sam ubio svoju kćer. Kim je plakala mjesec, dva, tri i onda smo pričali o tome da ne rodi. Držale je pilule u ruci - govorio je Kanye i plakao. Nakon što je Kanye iznio putem Twitter profila niz optužbi na račun supruge i njene obitelji, oglasila se i slavna starleta i rekla kako West ima bipolarni poremećaj.

- Svatko tko to ima ili zna nekoga u svom životu da ima, zna koliko je nevjerojatno komplicirano i bolno za razumjeti. Nikad nisam javno o pričala o tome kako to utječe na nas kod kuće zato što štitim djecu i Kanyjevo pravo na privatnost kad je riječ o zdravlju. Ali danas, mislim da moram komentirati zbog stigme i pogrešnog razumijevanja mentalnog zdravlja - napisala je Kim.

Članica klana Kardashian/Jenner se, sudeći prema reperovim izjava objavljenim na Twitteru koje je u međuvremenu obrisao, nalazila s reperom Meekom Millom u hotelu prije nekoliko godina. Navodno su razgovarali o reformi sudstva koju Kim želi provesti, ali u tu priču Kanye očito ne vjeruje već se želi rastati. Golupčići su se vjenčali 2014. godine u Italiji, a imaju četvero djece. Djevojčicu North (7) i sina Sainta (4) rodila je Kim, a kćer Chicago (2) i dječaka Psalma (1) surogat majka.

Kanye se ovih dana ispričao ženi i kaže da mu je žao što je u javnost iznio privatne detalje iz njihova života. Postoje i oni koji su se nagledali svega u njihovom reality showu i ništa ih više ne može iznenaditi. Upravo takvi sumnjaju da se ovakvo što dogodilo slučajno. Tvrde da je to sve namješteno kako bi Kanye pobijedio u utrci za američkog predsjednika. Bilo kako bilo, očito je da se povijest ponavlja. Pa Kardashiani su i postali poznati zbog skandala i drama.

Za potrebe ove priče moramo se vratiti u 2007., kada nismo imali pojma o brojnim zvijezdama koje su danas slavne i zgrću milijune. Te godine objavljen je Kimin porno uradak, kojeg je snimila s reperom Ray J-jem (39). Dugo se šuškalo kako taj video nije slučajno došao u javnost već da ga je plasirala glava obitelji, majka Kris Jenner (64). O tome bi možda ponešto mogao reći i njezin bivši muž Bruce Jenner, koji je promijenio spol i postao žena pa se sad zove Caitlyn Jenner, ali ne smije.

Sve što se događalo na snimanju i općenito u obitelji nitko ne smije reći jer su potpisali ugovor. Bilo je više slučajeva u proteklom desetljeću kad se nagađalo svašta i to se kasnije ispostavilo točnim, a od obitelji nismo čuli ni slova. Zamislite kako li je slavnim sestrama... Izlanule bi se odmah prijateljicama, a moraju držati jezik za zubima. Baš tako, tvrde oni koji se razumiju u materiju, Kris očuva da se iz godine u godinu ne doznaju sočni detalji iz obitelji pa svi jedva čekaju nove epizode da vide što se zapravo događalo. I onda kada se to prikaže, mediji se raspišu, društvene mreže izgore, a Kardashianke i Jennerice ponovno dođu u fokus javnosti. Pametno, zar ne?

Sve je to maslo one koja ih je sve rodila, u životu im sve omogućila, ali zato zauzvrat od njih i traži - sve. Odobrava im ugovore, dogovara intervjue i drži ih milijunašima, a sad snimaju 19. sezonu showa. Najstarijoj sestri, Kourtney Kardashian (41) puknuo je film pa toliko ne snima show s ostalima. Ima troje djece, prekinula je s partnerom s kojim je bila godinama i želi uživati u životu i ljubovati s kim hoće. Seke su se ljutile zbog njenog odlaska, ali nije da nje nikad nema. Dođe im u posjet onda kad uzmogne, a ne zato što tako piše u scenariju.

Kim je s druge strane, zabranila da se u novim epizodama snimaju njena djeca dok ne prođe ovo ludilo s njenim mužem. Ne želi da djeca to u budućnosti gledaju i shvate da je to bio period kad su se mama i tata svađali. Najmlađa, Kylie (22) ima kćer Stormi, 2019. je postala najmlađa milijarderka na svijetu i živi svoj život. Ona za koju se priča da uopće nije Kardashianka jer ju je navodno Kris dobila s nekim drugim, a ne tadašnjim suprugom Robertom Kardashianom, ima poprilično buran život. Khloe (36) je imala tri ozbiljnije veze, a svi su je varali. Onaj posljednji čak dok je bila trudna.

Nekako se najviše od svih udaljila Kendall (24). Manekenka je, nosi revije za poznate modne brendove, majka također upravlja njome, ali ima svoj stav i snažno zagovara svoja stajališta. Proračunata je i prvo će pripaziti hoće li rečeno naškoditi njoj, ali zato rijetko kad ima drame u životu. I posljednje, ali ne i manje bitno, jedini muškarac u obitelji Kardashian potpuno je nestao. Za njega se nikad ne zna gdje je, što radi, s kojom je... Slovio je za najatraktivnijeg dečka dok je bio mlađi, a onda se udebljao i počeo sumnjati u sebe te "propao".

IDILA JE NARUŠENA Drama još traje: Kim se gušila u suzama tijekom svađe s mužem

Uvijek je govorio kako svi znaju za sestre, a za njega nitko ne mari, ali sestre su mu više puta pokazale da mu čuvaju leđa. Čak i kad im je u kuću doveo Blac Chynu s kojom ima kćer Dream (3). Nisu je voljele, stalno je pljucala protiv klana, a to joj je bivši partner vratio s kamatama - objavio je njene golišave fotografije i tako je osramotio. Divna obitelj, nema im se što za prigovoriti! A tko zna što im još piše u scenariju za ovu godinu... 

Sve o skandalu u obitelji Kardashian pratite na portalu 24sata.hr.  

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 07.08.2020.

    Zato jer je otac ujakova,strica od tetke to izjavio sinu od djedove svastike tetku

  • malenazd9 03.08.2020.

    E i?

  • kajzer/soze/80🇷🇸 02.08.2020.

    Ali zato najbolje noge ima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare