Obavijesti

Show

Komentari 8

Khloe nije prava Kardashianka, ali svi su pod ugovorom pa šute

Khloe nije prava Kardashianka, ali svi su pod ugovorom pa šute
13

Westovo priznanje o pobačaju i ostalim pikanterijama iz obitelji Kardashian ponovno je pokrenulo priče o zaboravljenim detaljima, poput onog da je Kris dobila Khloe s drugim muškarcem, ali ju je Rob prihvatio

VIDEO

Američki reper i glazbeni producent Kanye West (43) navodno želi okončati brak s reality zvijezdom Kim Kardashian West (39). Glazbenik je unio nemir u obitelj Kardashian nakon što je na prvom predizbornom skupu u predsjedničkoj kampanji krajem srpnja otkrio kako je Kim htjela pobaciti njihovo prvo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve o skandalima u obitelji Kardashian/West i Jenner

Pokretanje videa...

Kim i Kanye 02:12

- Skoro sam ubio svoju kćer. Kim je plakala mjesec, dva, tri i onda smo pričali o tome da ne rodi. Držale je pilule u ruci - govorio je Kanye i plakao. Nakon što je Kanye iznio putem Twitter profila niz optužbi na račun supruge i njene obitelji, oglasila se i slavna starleta i rekla kako West ima bipolarni poremećaj.

- Svatko tko to ima ili zna nekoga u svom životu da ima, zna koliko je nevjerojatno komplicirano i bolno za razumjeti. Nikad nisam javno o pričala o tome kako to utječe na nas kod kuće zato što štitim djecu i Kanyjevo pravo na privatnost kad je riječ o zdravlju. Ali danas, mislim da moram komentirati zbog stigme i pogrešnog razumijevanja mentalnog zdravlja - napisala je Kim.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kim Kardashian appears to be crying during what looks to be a heated argument with Kanye West **WEB EMBARGO UNTIL 7 PM PDT on July 28, 2020**

Članica klana Kardashian/Jenner se, sudeći prema reperovim izjava objavljenim na Twitteru koje je u međuvremenu obrisao, nalazila s reperom Meekom Millom u hotelu prije nekoliko godina. Navodno su razgovarali o reformi sudstva koju Kim želi provesti, ali u tu priču Kanye očito ne vjeruje već se želi rastati. Golupčići su se vjenčali 2014. godine u Italiji, a imaju četvero djece. Djevojčicu North (7) i sina Sainta (4) rodila je Kim, a kćer Chicago (2) i dječaka Psalma (1) surogat majka.

Kanye se ovih dana ispričao ženi i kaže da mu je žao što je u javnost iznio privatne detalje iz njihova života. Postoje i oni koji su se nagledali svega u njihovom reality showu i ništa ih više ne može iznenaditi. Upravo takvi sumnjaju da se ovakvo što dogodilo slučajno. Tvrde da je to sve namješteno kako bi Kanye pobijedio u utrci za američkog predsjednika. Bilo kako bilo, očito je da se povijest ponavlja. Pa Kardashiani su i postali poznati zbog skandala i drama.

Za potrebe ove priče moramo se vratiti u 2007., kada nismo imali pojma o brojnim zvijezdama koje su danas slavne i zgrću milijune. Te godine objavljen je Kimin porno uradak, kojeg je snimila s reperom Ray J-jem (39). Dugo se šuškalo kako taj video nije slučajno došao u javnost već da ga je plasirala glava obitelji, majka Kris Jenner (64). O tome bi možda ponešto mogao reći i njezin bivši muž Bruce Jenner, koji je promijenio spol i postao žena pa se sad zove Caitlyn Jenner, ali ne smije.

Sve što se događalo na snimanju i općenito u obitelji nitko ne smije reći jer su potpisali ugovor. Bilo je više slučajeva u proteklom desetljeću kad se nagađalo svašta i to se kasnije ispostavilo točnim, a od obitelji nismo čuli ni slova. Zamislite kako li je slavnim sestrama... Izlanule bi se odmah prijateljicama, a moraju držati jezik za zubima. Baš tako, tvrde oni koji se razumiju u materiju, Kris očuva da se iz godine u godinu ne doznaju sočni detalji iz obitelji pa svi jedva čekaju nove epizode da vide što se zapravo događalo. I onda kada se to prikaže, mediji se raspišu, društvene mreže izgore, a Kardashianke i Jennerice ponovno dođu u fokus javnosti. Pametno, zar ne?

Sve je to maslo one koja ih je sve rodila, u životu im sve omogućila, ali zato zauzvrat od njih i traži - sve. Odobrava im ugovore, dogovara intervjue i drži ih milijunašima, a sad snimaju 19. sezonu showa. Najstarijoj sestri, Kourtney Kardashian (41) puknuo je film pa toliko ne snima show s ostalima. Ima troje djece, prekinula je s partnerom s kojim je bila godinama i želi uživati u životu i ljubovati s kim hoće. Seke su se ljutile zbog njenog odlaska, ali nije da nje nikad nema. Dođe im u posjet onda kad uzmogne, a ne zato što tako piše u scenariju.

Kim je s druge strane, zabranila da se u novim epizodama snimaju njena djeca dok ne prođe ovo ludilo s njenim mužem. Ne želi da djeca to u budućnosti gledaju i shvate da je to bio period kad su se mama i tata svađali. Najmlađa, Kylie (22) ima kćer Stormi, 2019. je postala najmlađa milijarderka na svijetu i živi svoj život. Ona za koju se priča da uopće nije Kardashianka jer ju je navodno Kris dobila s nekim drugim, a ne tadašnjim suprugom Robertom Kardashianom, ima poprilično buran život. Khloe (36) je imala tri ozbiljnije veze, a svi su je varali. Onaj posljednji čak dok je bila trudna.

The MET Gala 2019 - New York

Nekako se najviše od svih udaljila Kendall (24). Manekenka je, nosi revije za poznate modne brendove, majka također upravlja njome, ali ima svoj stav i snažno zagovara svoja stajališta. Proračunata je i prvo će pripaziti hoće li rečeno naškoditi njoj, ali zato rijetko kad ima drame u životu. I posljednje, ali ne i manje bitno, jedini muškarac u obitelji Kardashian potpuno je nestao. Za njega se nikad ne zna gdje je, što radi, s kojom je... Slovio je za najatraktivnijeg dečka dok je bio mlađi, a onda se udebljao i počeo sumnjati u sebe te "propao".

Drama još traje: Kim se gušila u suzama tijekom svađe s mužem
Drama još traje: Kim se gušila u suzama tijekom svađe s mužem

Uvijek je govorio kako svi znaju za sestre, a za njega nitko ne mari, ali sestre su mu više puta pokazale da mu čuvaju leđa. Čak i kad im je u kuću doveo Blac Chynu s kojom ima kćer Dream (3). Nisu je voljele, stalno je pljucala protiv klana, a to joj je bivši partner vratio s kamatama - objavio je njene golišave fotografije i tako je osramotio. Divna obitelj, nema im se što za prigovoriti! A tko zna što im još piše u scenariju za ovu godinu... 

Sve o skandalu u obitelji Kardashian pratite na portalu 24sata.hr.  

Rob Kardashian and Blac Chyna host  Memorial Day Weekend - Las Vegas
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...