To je to što me zanima!

Kidman šokirala na Oscarima: Pipkala i ljubila muža, a mnogi primijetili i njeno zaleđeno lice

Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovno pomaknuti lice, rekla je glumica svojedobno. Ipak, na dodjeli Oscara pokušala je razvući osmijeh, ali nije uspjela
Vidi originalni članak

Glumica Nicole Kidman (55) i njezin suprug, glazbenik Keith Urban (55) nisu mogli obuzdati strasti na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu.

Prilikom dolaska na prestižnu dodjelu nagrada prepustili su se strastvenim poljupcima te nisu skidali ruke jedno s drugoga. Njihovoj asistentici koja se zatekla u blizini bilo je poprilično neugodno te je često skretala pogled sa slavnoga para.

Nicole je nosila crnu šljokičastu haljinu koja je istaknula njezinu figuru. Osim linije, isticalo se i njezino lice koje je jedva pomicala zbog, očito, silnih tretmana. Ranije je priznala da je koristila botoks.

IZVRSNO IZGLEDA Nicole Kidman zadivila snažnim mišićima na naslovnici časopisa

- Probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sada konačno mogu ponovno pomaknuti lice. Koristim kremu s visokim zaštitnim faktorom, ne pušim, ne pijem i to s ponosom mogu reći - rekla je glumica.

Njezin dragi odlučio se za crno odijelo te bijelu košulju s leptir mašnom. Glumica i glazbenik u braku su od 2006. te imaju dvije kćeri. Ona ima još dvoje djece, Isabelle i Connora, koje je posvojila s bivšim suprugom Tomom Cruiseom (60).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • antonio459 13.03.2023.

    Nez sta ljudi vide u njoj, precijenjena ljepota

  • simonairena 13.03.2023.

    muz za svoje godine dobro izgleda i u dobroj formi a ona ko strasilo za ptice

  • Aurora2 13.03.2023.

    Pipkala muža ,a koga je drugog nekog trebala pipkati ,bili joj  se onda lice odledilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare