To je to što me zanima!

Kiki Rahimovski: 'Tri dana prije sam imao strašan predosjećaj. Samo sam htio da tata ozdravi'

Akijev ožalošćeni sin Kristijan uoči komemoracije progovorio je o svom slavnom ocu. Istaknuo je kako se Aki uvijek previše 'davao' i da nije htio promijeniti tempo. Nadao se njegovom ozdravljenju i povratku nastupima
Vidi originalni članak

Nakon što su prijatelji i kolege jučer oprostili od Akija Rahimovskog na njegovom posljednjem ispraćaju na zagrebačkom Mirogoju, danas su se njegovi najbliži okupili u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog na komemoraciji.

POGLEDAJTE VIDEO: OPROŠTAJ OD LEGENDARNOG PJEVAČA

Akijev ožalošćeni sin Kristijan uoči komemoracije za Story.hr progovorio o voljenom ocu.

- U životu mi je najbitnije ono što me tata naučio, a to je biti čovjek. I trudim se. On je zaista to znao biti. I ta njegova beskrajna ljubav... Uvijek sam se pitao postoji li granica u kojoj se baš svima moraš davati beskrajno? Teško je to za normalnog čovjeka... Imam ta pitanja u sebi. Treba li se dati čovjeku do kraja kao što se moj tata dao pa izgorjeti, nestati kao supernova, kako je Hus rekao ili pokušati umjereno? - rekao je Kiki, suzdržavajući suze.

Dodao je kako njegov otac nije želio usporiti svoj životni tempo.

- Nije me slušao, ali i on je meni znao reći istu stvar sto puta pa smo jedan za drugim plakali. On se brinuo za mene, ja za njega. Njegova sam krv, što da radim... Razmišljam o svemu. Kada se ovako nešto dogodi, malo čišće vidiš neke stvari koje su možda bile tu u magli... Ma da, treba se davati do kraja da nam svima bude bolje. Moj tata bi pomogao psu na cesti, čovjeku kojeg uopće ne poznaje... - dodao je.

OPROŠTAJ OD LEGENDE Komemoracija za Akija: Budimo ponosni što smo živjeli kad i on. Osjetili smo tu energiju s bine

- Tri dana prije imao sam strašan predosjećaj... Čuli smo se mi svaki dan. Toliko sam silno želio da se vrati, da ponovno stane na pozornicu jer sam znao da on bez pozornice umire. Htio sam da ozdravi - prisjetio se Akijev sin, koji je na komemoraciju poveo i svoje sinove.

- Meni je tata bio strašno velika potpora, ponosan na mene. Nismo previše pričali o tome, ali puštali smo si međusobno naše pjesme i komentirali ih. To je nama bilo sasvim dovoljno, komunikacija kroz glazbu koja je bila čista ljubav - istaknuo je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • krešo2 29.01.2022.

    Kaj ovaj nema za žilete ?? 😳

  • Vikilili 29.01.2022.

    To je bio njihov privatan život i mi nemamo pravo suditi o tome. Ono sto mi trebamo shvatiti da je u javnom životu Aki bio super, pjevač fantastičnog vokala i frontmen grupe koja je trajala gotovo 40 godina. A Kiki takodjer ima fantastičan glas i bilo bi super da pjeva i dalje. Unutar obitelji je isključivo njihova stvar vez obzira sto su javne osobe. Kasno je za sve....

  • 29.01.2022.

    Svaki dan kazi nekom svom da ga volis. Poslije je kasno i kajes se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare