To je to što me zanima!

Kikiju u 'Parove' stigao je brat: 'Obojica želimo postati žene...'

Kako Kiki ne bi bio sam, sad je u 'Parove' ušao i njegov brat Alen, ali samo kao gost. Kristijanov brat se također osjeća kao žena, pa je ljubazno zamolio ostale natjecatelje showa da ga zovu Nadica
Vidi originalni članak

Natjecatelj reality showa 'Parovi', Kristijan Nikolić (23), nakon ulaska u kuću u rujnu prošle godine šokirao je ostale natjecatelje svojim priznanjem. Kako je rekao, rođen je kao muškarac, ali se osjeća kao žena te se tako i predstavlja.

Voditelj showa Zoran Pejić Peja pri ulasku u show pitao ga je li on natjecatelj ili natjecateljica, na što je spremno odgovorio da je 'natjecateljica'. Odmah po ulasku u show, otkrio je svoju životnu priču i priznao kako nema završenu osnovnu školu, ali da se cijelog života osjeća loše u svojoj koži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako Kiki ne bi bio sam, sad je u 'Parove' ušao i njegov brat Alen, ali samo kao gost. Kristijanov brat se također osjeća kao žena, pa je ljubazno zamolio ostale natjecatelje showa da ga zovu Nadica, piše Kurir. Nadica i Kiki su čak ostale natjecatelje nakon nekog vremena zabavile su plesom. 

U razgovoru s natjecateljima showa, Kristijan je priznao da nije sretan u svojem tijelu. 

ZAVODI KANDIDATA Tanja zavela plesom u krilu pa odbila seks: Ne može tako brzo

- Ja bih voljela promijeniti spol i konačno postati žensko. Ne osjećam se dobro u muškom tijelu - rekla je Kiki. Odmah po ulasku u show, Kristijan je otkrio svoju životnu priču i priznao kako nema završenu osnovnu školu, ali da se cijelog života osjeća loše u svojoj koži. U show je ušla, kaže, kako bi postala popularna.

- Financiraju me roditelji, a prijatelje nemam. Ja sam rođena kao žena, ali sam zarobljena u tijelu muškarca. Rođena sam u pogrešnom tijelu. Kad sam bila mala, nisam se igrala autićima, već barbikama. Moje djetinjstvo nije lijepo. Mama mi je izbjeglica iz Hrvatske, a tata je Rom. Dijete sam koje je prosjačilo i živjelo na ulici - ispričao je pomalo uplakan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • frajer.2 03.02.2020.

    Sick fuck

  • 02.02.2020.

    ajme pa ja sam uvijek pisao kakav je ovo tenk, kad ono muškarac?? wtf, ajme šta je ovo haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare