To je to što me zanima!

Kim i Kanye uredili kupaonicu: 'Mislili smo da ti je to dvorište'

Preuređena kupaonica dio je luksuzne vile koju su Kim i Kanye kupili za 135 milijuna kuna, a istu su svotu uložili u njezino preuređenje. Reper nije bio oduševljen kako izgleda, ali je rekao kako se svašta može napraviti
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (39) preuredila je svoju kupaonicu te je pokazala svojim pratiteljima na Instagramu. Istaknula je kako sada izgleda kao čarobna šuma, a za preuređenje je zaslužan njezin suprug Kanye West (43).

- Dolazim kući i cijela mi je kupaonica uređena kao čarobna. Baš je prekrasna i vizualno lijepa - rekla je u kratkom videu i pokazala ljubičaste, zelene i bijele biljke koje se nalaze unutar kupaonice.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Zavirite u sve frižidere Kim Kardashian'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No njezini pratitelji ne dijele isto mišljenje. Nisu oduševljeni kupaonicom koju je Kim pokazala.

- Mislio sam da je to tvoje dvorište. Te biljke izgledaju kao da su uginule, to je za ljude bez ukusa. Hvala ti što si podijelila s nama da ste potrošili novac na čarobnu kupaonicu dok ljudi umiru - pisali su joj u komentarima. 

Preuređena kupaonica dio je luksuzne vile koju su Kim i Kanye kupili za 135 milijuna kuna, a istu su svotu uložili u njezino preuređenje.

- Tada zapravo nisam poznavala Kanyeov stil, ali mislila sam da je kuća savršenstvo. Kanye je bio manje oduševljen. Rekao je da se od nje može nešto napraviti - rekla je Kardashianka svojevremeno.

Par inače živ na imanju koje su kupili u američkom Wyomingu. U sklopu imanja nalazi se osam smještajnih jedinica, a poznato je kao savršeno mjesto za ribolov pastrva u slatkovodnim jezerima, ima restoran, prostor za razna događanja te centar za održavanje sastanaka. To je ujedno i ranč na kojem su smještene staje za konje, torovi za stoku kao i životinje.

Osim imanja, slavni par u vlasništvu ima kuću u Los Angelesu i posjed veličine 8000 tisuća kvadrata, Kanye ima 318 hektara zemlje u Calabasasu, u kojem i Kim posjeduje tri luksuzna stana zajedno s majkom Kris Jenner (64).

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ForeignER5860 02.07.2020.

    sto bi rekla moja sestra, dzaba sve pare svijeta kad nemas stila

  • oneway 02.07.2020.

    I dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare