To je to što me zanima!

Kim je 'fotkom' guze proslavila 27 mil. pratitelja na Instagramu

'Kraljica selfieja' dosegnula je impresivnu brojku od 27 milijuna pratitelja na Instagramu. Obožavateljima se zahvalila tako što je objavila 'fotku' u donjem rublju
Vidi originalni članak

Ovo je uistinu sretan tjedan za Kim Kardashian (34). Dosegnula je impresivnu brojku od 27 milijuna pratitelja na svom profilu na Instagramu, a i sa svojom obitelji uspjela je potpisati novi unosni ugovor s televizijskom kućom E!, koji prenose njihov reality show.

- 27 milijuna!!! Hvala vam svima!!! Sve vas volim - napisala je Kim uz fotografiju na kojoj pozira dok leži samo u donjem  rublju, a na kojoj je istaknuta njezina stražnjica. Tako je 'nagradila' sve one koji ju vjerno prate na spomenutoj društvenoj mreži.

Ipak, nešto zbog čega slavi cijela njezina obitelj je novi ugovor s TV kućom E!. Obitelj Kardashian je, naime, produžila ugovor s E!-om na još četiri godine i to naplatila vrtoglavih 100 milijuna dolara (677 milijuna kuna).

To je najveći ugovor u povijesti za neki reality projekt, a uključuje još najmanje četiri sezone showa 'Keeping Up With The Kardashians' te popratne showove i druge moguće projekte na digitalnim medijima.

U novi ugovor nisu uključeni Bruce Jenner i Kanye West, iako će se možda ponekad pojaviti u emisijama.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • GordanaSever 28.02.2015.

    stvarno je prelijepa...ali ako stvarno to nije prirodna ljepota...ond bezveze..jer na taj način svatko može izgledat lijpo.....

  • Mercedes s klasa 28.02.2015.

    Šta će pokazati kada pređe okruglih 30 milijuna?

  • laci123 28.02.2015.

    da sjedne na radijator, rastopila bi se...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare