To je to što me zanima!

Kim je neprepoznatljiva: 'Lice ti je drugačije, izgledaš kao Kylie'

Kim je nedavno proslavila 40. rođendan. Organizirala je proslavu zbog koje je naišla na brojne kritike, no tu nije bio kraj. Sada je otišla u tropske krajeve na obiteljsko putovanje
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) nedavno je proslavila rođendan, a tom se prilikom počastila putovanjem u tropske krajeve. Trenutačno se nalazi u Francuskoj Polineziji. 'Okinula' je nekoliko fotografija i objavila ih na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji Kardashian

Pozirala je u crnim bikiniju i kratkim hlačicama. No ovoga je puta u centar pažnje došla zbog svojeg izraza lica. Pratitelji su joj u komentarima pisali kako nevjerojatno sliči na svoju sestru, Kylie Jenner (23).

- Mislio sam da je ovo Kylie. Lice ti izgleda potpuno drugačije - samo su neki od komentara.

Kim je inače naišla na brojne kritike zbog proslave 40. rođendana. Organizirala je raskošnu proslavu na privatnom otoku na kojoj uzvanici nisu nosili maske niti su vodili računa o fizičkoj udaljenosti. 

SLAVILA JE ROĐENDAN Fanovi napali Kim radi raskošne zabave: 'Partijaš, a svijet pati'

- Baš lijepo, neki su se od svojih bližnjih telefonom morali oprostiti dok su sami umirali u bolnici. Lijepo putovanje dok ostatak svijeta pati. Zaista skromno i prizemno - neki su od komentara na društvenim mrežama.

Jedna je osoba ispod fotografije na kojoj su osobe koje su posluživale goste na zabavi i jedine nosile maske, napisala kako se čini da se zaposleni na partyju ipak nisu mogli pretvarati da je sve normalno.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sky linee 11.11.2020.

    Zgodna je 🙃

  • rajdaš 11.11.2020.

    ko je pak sad kim?

  • Mara 1234 11.11.2020.

    Uf punio bi ju ko punjenu papriku

Komentiraj...
Vidi sve komentare