To je to što me zanima!

Kim je poklonila 11-mjesečnoj nećakinji torbu od 4000 kuna

Američka starleta Kim Kardashian odlučila se još malo isprsiti pa je tako s puta iz Japana  donijela čak osam malih Louis Vuitton torbi. Cijena jedne torbe iznosi oko 4000 kuna, a Kim ih je podijelila
Vidi originalni članak

Djeca klana Kardashian - Jenner za Božić su dobila skupocjene, a mnogi obožavatelji smatraju i nepotrebne poklone. Kćer Khloe Kardashian (34), True Thompson ispod bora je pronašla ružičasti Bentley optočen šljokicama, Dream Kardashian (2), dijete Roba Kardashiana (31) i Blac Chyne (30), za poklon je dobila kuhinjski set za djecu, a Penelope Disick (6), kćer Kourtney Kardashian (39), dobila je jednoroga u stvarnoj veličini. 

Američka starleta Kim Kardashian (38) odlučila se još malo isprsiti pa je tako s puta iz Japana  donijela čak osam malih Louis Vuitton torbi. Cijena jedne torbe iznosi oko 4000 kuna, a Kim ih je podijelila svojim nećacima i nećakinjama. 

- Okej, zadržala sam jednu za sebe, a kupila sam ih par viška za budućnost. Nikad ne znaš - našalila se Kim preko društvenih mreža. Koliko su najmlađi članovi obitelji oduševljeni sa skupocjenom torbom snimila je Kylie Jenner (21) koja je na Instagramu podijelila video kćeri Stormie.

11-mjesečna djevojčica sretno je zgrabila svoju novu torbu te ju je poput prave dame prebacila na rame i ostavila mamu bez riječi.

- Preslatka je. Ne mogu si pomoći - izjavila je Kylie. 

TERMIN JE U SVIBNJU Presretni: Kim i Kanye čekaju četvrto dijete od surogat majke

KINESKI SEKSI HOROSKOP: Ovim znakovima drugi ne mogu odoljeti i svi se okreću za njima kad uđu u prostoriju

Idi na 24sata

Komentari 32

  • plik 10.01.2019.

    da mi samo znat što je sve i koliko potrpano u ova četiri međunožja... :))))

  • Iskrena mala 10.01.2019.

    Kupila djeci fejk torbice što je i ok a kasnije originale. Ne vidim problem.

  • LebronJordan23 09.01.2019.

    Snobovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare