To je to što me zanima!

Kim Kardashian otkrila je svoju tajnu tetovažu, napravila ju je zbog bivšeg: 'Zaboravim na nju'

Iako je svojevremeno rekla da se nikada neće tetovirati, Kim Kardashian je otkrila nedavno kako je posrnula prije par godina i ipak napravila malu, gotovo neprimjetnu tetovažu
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (43) devet mjeseci je hodala s komičarem Peteom Davidsonom (29), koji je ljubio brojne holivudske ljepotice. Kim je u novoj epizodi emisije 'The Kardashians' pokazala da s unutarnje strane usnice ima tetovažu koja je povezuje upravo s Peteom.

IPAK SU PRIJATELJICE Kim Kardashian je čestitala Anni Wintour rođendan: Urednica ju je nedavno ignorirala na reviji

Iako je svojevremeno rekla da 'nitko ne stavlja naljepnicu na Bentleyja' kada su je pitali zašto nema tetovaže, Kim je posrnula u listopadu 2021. godine, nakon što je vodila emisiju 'Saturday Night Live'.

Tetovirati se otišla u ranim jutarnjim satima, nakon što su je prijatelji nagovorili, a upravo tu večer se prvi puta poljubila s Peteom i to u spomenutoj emisiji. Odlučila se za mali simbol beskonačnosti.

- Često zaboravim da ju imam. Nekada kad perem zube shvatim i pomislim, što mi je to crno u ustima - rekla je Kim. 

Također je ispričala da su njezina sestra Khloe (39) i još nekoliko prijatelja također napravili tetovaže te večeri, ali nije otkrila ukoliko je riječ o istim tetovažama. 

NOĆ VJEŠTICA Kim htjela biti kao Salma Hayek u kultnoj sceni. Fanovi nisu baš oduševljeni: 'Ovo nije dobro...'

Za Kim je to prva te, barem koliko je poznato, jedina tetovaža. Za Petea to nije slučaj. Naime, komičar ima brojne tetovaže, a nekoliko njih je posvetio Kim tijekom njihove kratke veze. Istetovirao si je njezino ime na prsa, inicijale njezine djece te rečenicu 'moja djevojka je odvjetnica'. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 09.11.2023.

    ne moze ga zaboraviti

Komentiraj...
Vidi sve komentare