To je to što me zanima!

Kim Kardashian skriva rublje, Jelena Karleuša ga pokazuje

MANJE JE BOLJE Kardashian i Karleuša 'furaju' poderani traper. Jelena je pozirala u spavaćoj sobi bez šminke, u potkošulji bez grudnjaka i poderanim trapericama
Vidi originalni članak

Dala si je nadimak The Body (Tijelo) kao Australka Elle Macpherson. Na društvenoj mreži pokazala je da i ispod traperica mogu viriti gaćice. Samouvjerena Jelena Karleuša (35) sama ih je poderala.

Iako tvrdi da se na godinu dana namjerno povukla sa scene, srpska folk diva uvijek je spremna za provokaciju. Jelena je pozirala u spavaćoj sobi bez šminke, u potkošulji bez grudnjaka i toliko poderanim trapericama s očitom namjerom da svima pokaže da voli bijelo rublje. Slične hlače nosila je i Kim Kardashian (33), ali ona nije bila tako hrabra. Njezine su pokrile bedra i stražnjicu na koje je američka starleta osobito osjetljiva zbog celulita. Za razliku od Jelene, Kim je pokrila i gornji dio tijela sakoom.

- Odje.... mrzitelji! I dalje sam fantastična diva - napisala je Karleuša na društvenoj mreži nakon što su joj neki fanovi popljuvali imidž. Pjevačica je prije pet godina iznenadila javnost kad je tromjesečnoj kćeri Atini obula štikle.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • dani bani 29.04.2014.

    bila bi još veća fora da nema gaće, kad je već hlače izrezala na strateškim mjestima hahahhah

  • nika1980 27.04.2014.

    ko su te?

  • 27.04.2014.

    jelena karleuša mi je jedna od najiritantnijih javnih osoba od "tamo daleko". ma u stvari nema konkurenciju. stravično ružna, odbojna, a dvi pisme koje sam pokušala poslušat bile su čisti trash.

Komentiraj...
Vidi sve komentare