To je to što me zanima!

Kim Kardashian tražila zabranu prilaska zbog 'uhođenja': Dečko je telepatski razgovarao s njom

Reality zvijezda često se susreće s uhoditeljima koji dolaze ispred njezine kuće, ali ovaj slučaj je poseban jer je muškarac tvrdio da su on i Kim komunicirali pomoću njegove 'moći'
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (42) podnijela je nedavno zahtjev za zabranu prilaska njezinom najnovijem uhoditelju, a u ponedjeljak joj je taj zahtjev i prihvaćen, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Kim dobila zaštitu od 5 godina od muškarca imena Andre Persaud, kojemu se zabranilo bilo kakvo kontaktiranje zvijezde i svaki prilazak do 100 metara. Andre također u svojem vlasništvu ne smije imati nikakvo vatreno oružje, a ono koje je posjedovao morao je predati policiji.

ŽELJAN PAŽNJE Kanye lažno optužio Kim za aferu s košarkašem NBA-a, dan ranije je pričao da voli Hitlera

Kako Kim tvrdi, Persaud je u kolovozu tri puta došao ispred njezinog doma i rekao kako je naoružan, a rekao je i kako su njih dvoje komunicirali pomoću telepatije. Kardashian je bila zabrinuta da bi uhoditelj mogao postati fizički nasilan prema njoj i njezinoj obitelji, stoga je odmah poduzela potrebne mjere kako bi zaštitila sve.

Na suđenju su bili prisutni članovi njezinog odvjetničkog tima, ali se ne zna je li suđenju nazočila i Kim.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Imperatrice 07.12.2022.

    Kad si poznat u rangu Kim, onda nekako i očekuješ da ti se dese ovakve situacije, a i policija te zaštiti. Problem je kad si "običan" a netko te uhodi i policiji si smiješan, to je grozno jer ne znaš do koje razine ide stalker, a još manje znaš zašto baš ti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare