Obavijesti

Show

Komentari 8

Kanye lažno optužio Kim za aferu s košarkašem NBA-a, dan ranije je pričao da voli Hitlera

Kanye lažno optužio Kim za aferu s košarkašem NBA-a, dan ranije je pričao da voli Hitlera
6

Prije nego što je u četvrtak navečer izbačen s Twittera zbog objave kukastog križa, kontroverzni reper iznio je novu optužbu tvrdeći da je 'uhvatio' Kim Kardashian kako ga vara s Paulom

VIDEO

Kanye West (45) čini sve što može kako bi skrenuo pažnju sa svog hvaljenja Hitlera, pa je sada optužio bivšu suprugu Kim Kardashian (42) da je imala aferu s NBA zvijezdom Chrisom Paulom (37), tvrde bliski izvori za TMZ

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kanye West kandidirat će se za predsjednika SAD-a: 'Nitko mi ne može govoriti što ne smijem' 00:45

Prije nego što je u četvrtak navečer izbačen s Twittera zbog objave kukastog križa, kontroverzni reper iznio je novu optužbu tvrdeći da je 'uhvatio' Kim Kardashian kako ga vara s Paulom.

Izvor tvrdi da je optužba potpuno lažna i da je to samo još jedan primjer očajnika koji pokušava skrenuti fokus s vlastitih nedjela.

- To nije istina i nažalost to je stalan obrazac s Kanyeom - napada Kim kako bi preusmjerio pozornost sa sebe nakon što je pričao sulude stvari u kojima je rekao sve bezobrazne i uvredljive stvari kojih se mogao sjetiti - kaže izvor. 

FILE PHOTO: Rapper Kanye West attends a meeting with U.S. President Trump at the White House in Washington

- On ju je u prošlosti lažno optuživao da je također imala afere s Meekom Millom, Drakeom i mnogim drugima. Kanye je godinama sakrivao svoje ružno ponašanje, nevjere i opsjednutost pornografijom i ovisnošću o seksu te je maltretirao Kim s bezobraznim, lažnim optužbama. Ona želi da je se ostavi na miru kako bi se mogla usredotočiti na dobrobit njihove djece - zaključio je. 

FILE PHOTO: Rapper Kanye West holds his first rally in support of his presidential bid in North Charleston

Kanye je u četvrtak gostovao u emisiji "Infowars" Alexa Jonesa (48) i govorio je da voli Hitlera, preispitivao je holokaust i rekao da podržava naciste. Jones, koji i sam ima kontroverznu reputaciju, nekoliko je puta je pokušao Kanyeu dati priliku da se ispravi, ali reper je tada još više inzistirao na svojim tvrdnjama. 

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

Podsjetimo, početkom tjedna su Kim i Kanye dovršili svoj razvod, nakon dvije godine. Kim će i dalje s djecom provoditi 80 posto vremena, a Kanye će biti obvezan plaćati 200 tisuća dolara ili 1,5 milijuna kuna mjesečno za alimentaciju. West će morati plaćati i 50 posto troškova za obrazovanje djece i za njihovo osiguranje.

Elon Musk suspendirao Twitter profil Kanyea Westa: 'Dao sam sve od sebe, no kršio je pravila'
Elon Musk suspendirao Twitter profil Kanyea Westa: 'Dao sam sve od sebe, no kršio je pravila'

Na sudu je dogovoreno i da ako se u bilo kojem slučaju bivši supružnici posvađaju, tada moraju prisustvovati mirenju. Ako jedno od njih ne bude sudjelovalo u mirenju, drugo odmah postaje donositelj odluka. 

POGLEDAJTE PRIČU O HRVATSKOM TIKTOK ZBORU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...