To je to što me zanima!

Kim Kardashian: Zbog stroge dijete vratila mi se kožna bolest

Iako inače ne jede meso, zbog stroge dijete morala je promijeniti prehranu te joj se brzo vratila stara bolest, a sve se smirilo kada je ponovno izbacila meso iz jelovnika
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) za magazine Allure otkrila je da joj se zbog dijete prije Met Gale vratila kožna bolest s kojom se bori već godinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim jede biljnu prehranu, a sada je ponovno jela pravo meso kako bi što više smršavila da bi mogla odjenuti kultnu haljinu Marlyn Monroe. Psorijaza joj se pojavila kao reakcija na meso.

- Psorijaza mi je izbila po tijelu i dobila sam psorijatični artritis pa nisam mogla pomicati ruke. Bilo je izrazito bolno i morala sam ići reumatologu, koji mi je dao steroide. Bila sam potpuno izbezumljena - ispričala je Kim.

VIDEO: ZAIGRANI KOŠARKAŠ Tristan Thompson opet uhvaćen kako u noćnom klubu u L.A.-u grli i ljubi misterioznu djevojku

- Ponovno sam prestala jesti meso i smirilo se - dodala je.

U razgovoru je također priznala da koristi botoks, ali u malim količinama i da ga stavlja između obrva. Tvrdi da nikad nije ubrizgavala filere i da uopće ne nosi umjetne trepavice.

- Ne. Nikada nisam imala ekstenzije trepavica. Nikad nisam ništa napravila. Danas imam samo malo maskare. Nikada nisam ubrizgavala filere u obraze. Nikada nisam napumpala usne - tvrdi Kim.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Denis Elvedi 08.07.2022.

    Pojedi nešto.

  • sljastrava 08.07.2022.

    Smršavila,a grudi,pozadina.....ostalo isto,kako se to nije smanjilo i objesilo🤣🤣🤣🤣🤣

  • 08.07.2022.

    Kiseli kupus i suha rebra tući i ok..

Komentiraj...
Vidi sve komentare