To je to što me zanima!

Kim na rođendanski tulum J. Legenda došla bez grudnjaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako ni dekolte Chrissy Teigen (29), supruge Johna Legenda, nije bio ništa manje opasniji, Kimin je ipak bio puno izraženiji pa je i izazvao više pažnje i pogleda
Vidi originalni članak

Ni poprilično niske temperature nisu obeshrabrile Kim Kardashian (34). Reality zvijezda za proslavu 36. rođendana glazbenika Johna Legenda u New Yorku odjenula je satensku haljinu ispod koje nije nosila grudnjak. Iako ni dekolte Chrissy Teigen (29), supruge Johna Legenda, nije bio ništa manje  opasniji, Kimin je ipak bio puno izraženiji pa je i izazvao više pažnje. Obje haljine imale su i visoke proreze.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim je stigla u pratnji supruga Kanye Westa (37) koji se od nje nije odvajao cijelu večer.

- Izgledali su jako sretni. Kanye nije skidao oči s Kim. Cijelu večer su pričali - rekao je jedan od gostiju sa zabave.

Legend je pjevao na vjenčanju Kim i Kanyea prošle godine u svibnju, a glazbenici su već godinama dobri prijatelji i kolege.

Na rođendanskoj proslavi bio je i glumac Robert De Niro sa suprugom Grace Hightower.

Idi na 24sata

Komentari 127

  • Diamond in a rough 11.01.2015.

    Ništa novo

  • marianne59 11.01.2015.

    Ma ok, ima lijep dekolte, al ova frajka na licu!!!! Za nju radi cijela vojska šminkera i ona dođe u licu ko bijelac, a u dekolteu ko crnac. Jel se ona pogledala u ogledalo prije izlaska?

  • dubi1953 11.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare