To je to što me zanima!

Kim napokon priznala da joj je Naomi uzor? 'Bilo je i vrijeme'

Nakon što su u više navrata mnogi primijetili sličnost između outfita Kim i Naominih legendarnih izdanja, čini se da je Kardashian odlučila stati na kraj svemu i odati počast modnoj ikoni
Vidi originalni članak

Ono što su već mnogi njezini pratitelji primijetili, Kim Kardashian (37) je novom objavom na Instagramu i potvrdila. Američka reality zvijezda i supruga repera Kanyea Westa (41) na kritike upućene kako konstantno kopira stylinge Naomi Campbell (48) sada je odlučila modnoj ikoni odati i počast. 

- Naomi zauvijek - napisala je Kim uz posljednju fotografiju, na kojoj nosi Versacijevu haljinu iz 90-ih te tim potezom zaradila više od 2 milijuna lajkova u svega nekoliko sati od objave. 

Nakon što su u više navrata mnogi primijetili sličnost između outfita Kim i Naominih legendarnih izdanja, čini se da je Kardashian odlučila stati na kraj svemu i odati počast modnoj ikoni, što su neki od njezinih pratitelja jedva dočekali. 

UHVAĆENI U 'FLERTU' Voli starije: Britanski pjevač je s 23 godine starijom Naomi?

- Napokon, nakon što si kopirala toliko njezinih haljina sjetila si se tko ih je nosio prije tebe - jedan je od mnogobrojnih komentara u tom smjeru, ali čini se da je Kim ipak dobila kudikamo više komplimenata. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare