To je to što me zanima!

Kim priznala: 'Zbog Paris sam poznata, sve bih učinila za nju'

Osjećala sam kao da joj dugujem uslugu. Učinila bih sve za nju. Doslovno mi je dala karijeru i priznajem to, izjavila je reality zvijezda Kim Kardashian
Vidi originalni članak

Da život ponekad može biti prilično nepredvidiv dokazuje priča o prijateljstvu Kim Kardashian (38) i njezine vršnjakinje Paris Hilton. Prije nego što je postala poznata, Kardashianka je sudjelovala u reality showu bogate nasljednice, a često je radila neke ponižavajuće stvari kako bi dobila koju sekundu slave.

Upravo je to Kim priznala u promo videu za 17. sezonu reality showa 'Keeping Up with the Kardashians'. U isječku videa možemo vidjeti razgovor sa sestrom Khloe Kardashian o snimanju spota za novu Parisinu pjesmu 'Best Friend's Ass'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjećala sam kao da joj dugujem uslugu. Učinila bih sve za nju. Doslovno mi je dala karijeru i priznajem to. Pokušavam obaviti sve prije Met Gale i prije nego što se beba rodi, ali sve bih ostavila zbog nje jer mi je važno biti odana ljudima - izjavila je Kim na komentar sestre Khloe kako je lijepo što je odlučila sudjelovati u njezinom spotu. 

Nakon što je Kim 2007. godine pokrenula reality o svojoj obitelji 'Keeping Up With The Kardashian' i postala zvijezda, bogata nasljednica navodno se naljutila i prijateljice su se udaljile jedna od druge. No, nakon zajedničke proslave Božića ove godine obožavateljima su dale do znanja kako su ratne sjekire zakopane.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 9

  • S.T.A.R.S 24.08.2019.

    Idem kakat kad ih vidim

  • peter pan 7 22.08.2019.

    Ko tu koga vodi🤣🤑🐸🙈

  • 22.08.2019.

    Kim ju je rasturila...i po pornjavama i po uspjehu. PH nije niš napravila...osim kaj se vucarala pijana po birtijama

Komentiraj...
Vidi sve komentare