To je to što me zanima!

Kim stalno plače, uginuo joj je mačić: Srce mi je slomljeno...

Starleta je neutješna jer je Mercy uginula od opasnog virusa. Osjeća se krivom i ne prestaje plakati. Poručila je da će joj jako nedostajati jer je bila nježna i voljena
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (35) starleti je darovao bijelog perzijskog mačića. Kim Kardashian (32) dala ga je na čuvanje sestri Khloe (28) jer je alergična na dlaku. Mačić je uginuo od opasnog virusa. Kim se osjeća krivom i ne prestaje plakati.

- Mercy se razboljela, imala je probleme sa želucom za koje nitko nije ni znao. Jadna mala Mercy je uginula sljedeći dan - rekla je Kim.

Dodala je da je njezino srce slomljeno i da će joj Mercy jako nedostajati.

- Moje srce potpuno je slomljeno. Mercy je bila nježna i voljena mačkica i svima će jako nedostajati. Hvala svima koji su Mercyin kratki život ispunili ljubavlju. RIP Mercy - napisala je Kim na svom blogu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ĐinoKostelec 09.12.2012.

    to je bil modni dodatak a ne ljubimac

  • sasaa 09.12.2012.

    A sirota Kim (:

  • ninjutsu 09.12.2012.

    meni je macak uginuo nakon 9 godina od virusa za koji nema 100 % -tnog cjepiva ,a pokupio ga je negdje vani,tukao se s macama, a ova njena maca s obzirom da je mlada morala je biti okocena s virusom... mada joj je mozda i zbrisala koji put van ili ju je ona nosila okolo...ali to je bila maca s rodovnicom pa mi je cudno da leglo nije provjereno,a da bi se zarazila vani morala bi se druziti sa macama sa ceste u sto isto sumnjam...bo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare