To je to što me zanima!

Kim Verson objavila spot za novu pjesmu "Jača si od svih"

Producent i aranžer pjesme, te autor glazbe je Miroslav Lesić Lesique, dok tekst potpisuje Ante Pecotić. Pjesma ''govori o duhovnoj vrijednosti i pozitivnoj energiji..."
Vidi originalni članak

Nakon što se singl uspješno ''zavrtio'' na glazbenim postajama, te uz brojne preglede videa s tekstom, napokon je predstavljen i spot za pjesmu ''Jača si od svih''.

U manje od dva dana, spot je pogledan više od 1000 puta.

Svi dijelovi snimani su u Zagrebu, tokom 2 sunčana vikenda koja su uljepšala tadašnje sive i kišne tjedne. Spot je snimljen pod produkcijskim i kreativnim vodstvom Brune Gracina i asistenta Igora Babića.

Za šminku se pobrinula Andreja Šimić, za frizuru frizerski salon Kefa, također, za sjajan izgled pobrinuo se i kozmetički salon De luxe.

U spotu Kim Verson nosi odjeću popularnog modnog branda New Yorker. Kim se zahvaljuje svima koji su sudjelovali: ''Ekipa je bila odlična, atmosfera jako pozitivna!''

Producent i aranžer pjesme, te autor glazbe je Miroslav Lesić Lesique, dok tekst potpisuje Ante Pecotić. Pjesma ''govori o duhovnoj vrijednosti i pozitivnoj energiji... Posvećena je svim ženama koje imaju dovoljno snage da ostvare svoje snove!''

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 20.03.2014.

    Malena, nikad se nećeš afirmirati. Premala smo mi zemljica za bilo što.

  • kung fu panda 20.03.2014.

    odlična pjesma početak me malo razočarao ali kad je poslušam cijelu odlična je

  • japanokinez 19.03.2014.

    Mala je izgleda narasla sad kad je Petko ufati na Narodnom pa provokativna pitanja pa poljupci u eter ma milina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare