To je to što me zanima!

'Kingsman: The Golden circle' dodaje još legendi u postavu

Film koji u postavi ima zvijezdu u usponu, Tarona Egertona, od nedavno i Channinga Tatuma, a i legendu Eltona Johna, uspio je u svoje kadrove dovući još jednog epskog glumca
Vidi originalni članak

Premda smo u filmu vidjeli kako je završio svoju špijunsku karijeru, zanimljivi tvit kojim se dalo do znanja da bi se Colin Firth mogao vratiti u nastavak hit filma 'Kingsman: Tajna služba' pokazao je da mu karijera možda ipak nije bila gotova. Stoga, osim Tarona Egertona i Marka Stronga, koji repriziraju svoje uloge iz prvog dijela, mogli bismo opet vidjeti i agenta Galahada u akciji. A nedugo poslije te objave, potvrđeno je da u film dolazi i megapopularni Channing Tatum, interesantnim tvitom o kojem smo pisali.

A nakon te objave, i najave da se u filmu pojavljuje Elton John u svojoj prvoj filmskoj ulozi u preko 30 godina, još jednom su nas producenti filma uspjeli iznenaditi svojom viješću. Kako su to napravili i prije, opet je najavljen glumac na takav način da je odmah jasno tko je u pitanju.

Jeff 'The Dude' Bridges će, sudeći po njegovom tvitu, glumiti južnjačkog gospodina, no još uvijek nije objavljeno hoće li glumiti negativca ili pozitivca. Takve vijesti čekamo i za Eltona Johna. A uz gore spomenute glumce te Julianne Moore u ulozi glavne negativke imenom Poppy i Halle Berry kao agentici Ginger, u filmu ćemo moći uživati i zbog povratka redatelja Matthewa Vaughna na čelo ekipe, tako da nam se zasigurno opet sprema podosta dobar film.

 

'Kingsman: The Golden Circle' se u kinima očekuje sredinom lipnja iduće godine, uz gospodske naočale i odijela.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare